MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Bookshelf Wealth: Η σοφιστικέ τάση που θα δώσει μια vintage πινελιά στο σπίτι σου

To «Bookshelf Wealth» υπόσχεται να κάνει το σπίτι σου ένα σοφιστικέ καταφύγιο.

Monopoli Team

Μιλήσαμε για το «Unexpected Red Theory», για το «Denim trend» και για κάθε τάση στην οποία «ορκίζονται» οι interior designers – και προφανώς επικρατούν στα social media. Σήμερα, όμως, θα μιλήσουμε για το «Bookshelf Wealth» την τάση που υπόσχεται να κάνει το σπίτι σου ένα σοφιστικέ καταφύγιο. Και ναι, στο TikTok συγκεντρώνει ήδη περίπου 2 εκατομμύρια προβολές!

Το συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης αποτελεί, ουσιαστικά, την απόρριψη των τέλεια περιποιημένων, καθαρά σπιτιών που ήταν τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, σκέψου ότι προβάλλεται μια επιμελημένη – αλλά όχι υπερβολικά επιμελημένη επιλογή πραγμάτων που έχουν νόημα για εσένα προσωπικά, όπως βιβλία, οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη και αντικείμενα που έχεις συλλέξει. Ξέχνα το «άγχος» για την ποσότητα των πραγμάτων που έχεις σπίτι σου, ξέχνα έννοιες όπως μινιμαλισμός και μαξιμαλισμός και επικεντρώσου στη δημιουργία μιας αισθητικής που πηγάζει από τη δική σου εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέλεις πιο οργανωμένο σπίτι; Ακολούθησε αυτές τις 4 σκανδιναβικές αρχές12.09.2018

Ένας χώρος που υιοθετεί την αισθητική Bookshelf Wealth, μπορεί να έχει βιβλιοθήκες γεμάτες με τόμους, που δεν είναι τοποθετημένοι με βάση το χρώμα ή το μέγεθος. Τα βιβλία, αντιθέτως, φαίνονται κάπως τυχαία τοποθετημένα, σαν κάποιος να τα έβγαλε πρόσφατα από το ράφι, αλλά αυτό είναι που προσθέτει ελκυστικότητα και αυθεντικότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Times Property (@timesproperty)

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b