MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Super Bowl: Η Beyonce ανακοίνωσε νέο country άλμπουμ – Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια του “Renaissance Part II”

Η Beyonce προσπαθεί να “ρίξει” τη Verizon σε spot του Super Bowl, μεταμορφώνεται σε ‘BarBey’ και κυκλοφορεί δύο νέα country τραγούδια.

Beyonce, Texas Hold 'Em
Beyonce, Texas Hold 'Em
Monopoli Team

Μέσα από μια σειρά από teaser βίντεο στο Super Bowl, η Beyonce ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος του άλμπουμ της “Renaissance” του 2022 – και όπως φημολογείται εδώ και καιρό, πρόκειται για ένα άλμπουμ με country προσανατολισμό, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Στην περίτεχνη διαφήμιση της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Verizon, βλέπουμε την Beyonce να προσπαθεί να “ρίξει” τους servers της εταιρίας – που περηφανεύεται πως έχει το πιο δυνατό σήμα. Έτσι, η Bey ξεφυλλίζει τραγούδια σε ένα iPhone, στη συνέχεια στήνει ένα περίπτερο με λεμονάδες (παραπέμποντας στο ομώνυμο κλασικό άλμπουμ της του 2016) και όταν δεν καταφέρνει να “σπάσει το Internet” γίνεται “Barbey”, παραπέμποντας στην Barbie, “BOTUS”, λέγοντας ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος και τέλος η πρώτη γυναίκα που θα ερμηνεύσει live στο διάστημα.

Τελικά, λέει: “Εντάξει, είναι έτοιμοι – κυκλοφορήστε τη νέα μουσική. Σας είπα ότι το ‘Renaissance’ δεν έχει τελειώσει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Μια ματιά στη σελίδα της Beyonce στο Instagram αποκαλύπτει το τελικό teaser βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει τον τίτλο του άλμπουμ και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Υπάρχει επίσης μια διαφημιστική πινακίδα και μια πινακίδα αυτοκινήτου που γράφει “Texas Hold ‘Em”, παραπέμποντας στο παιχνίδι πόκερ που πήρε το όνομά του από την πολιτεία που γεννήθηκε η τραγουδίστρια, αλλά και το πρώτο τραγούδι από τα δύο που κυκλοφόρησε.

Τα δύο τραγούδια εμφανίστηκαν στις υπηρεσίες streaming – πρώτα στο Tidal – και εκεί είναι που έγινε ξεκάθαρο ότι το νέο άλμπουμ της Beyonce πράγματι θα είναι ό,τι πιο country έχει κάνει η τραγουδίστρια. Το “Texas Hold ‘Em” αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ακουστικές κιθάρες, μπάσο τύμπανο και φωνητικά και ο ήχος του είναι ξεκάθαρα country.

Το δεύτερο τραγούδι λέγεται “16 Carriages” και έχει country-esque θεματική, αν και μεταμορφώνεται σε μια επική, ορχηστρική ενορχήστρωση στα ρεφρέν. Και στα δύο τραγούδια συμμετέχει ο βετεράνος παραγωγός Raphael Saadiq, γνωστός για τις επιτυχίες με τον D’Angelo (“How Does It Feel?”) και την αδελφή της Beyonce, Solange.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSuper Bowl: Ο Usher απέδειξε ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της R&B12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b