MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Super Bowl: Ο Usher απέδειξε ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της R&B

Ο Usher μάς χάρισε ένα εκρηκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, μεταφέροντας μας στα 00s και τη χρυσή εποχή της R&B.

Monopoli Team

Χθες (11/02) το βράδυ πραγματοποιήθηκε το Super Bowl και το καθιερωμένο Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show, που αυτή τη χρονιά ανέλαβε ο θρύλος της R&B, Usher, με guest stars τους Alicia Keys, HER, will.i.am, Lil Jon και Ludacris.

Πριν ξεκινήσει το show ένα disclaimer “προειδοποίησε” τους θεατές ότι το show του Usher μπορεί να προκαλέσει “τραγούδι, χορό, ιδρώτα, γυρίσματα και… πιθανά προβλήματα στη σχέση σας”, σημειώνοντας επίσης ότι αυτή η performance είναι κάτι που ο καλλιτέχνης ετοίμαζε “εδώ και 30 χρόνια”, αναφερόμενοι φυσικά στα 30 χρόνια καριέρας του μουσικού, που έκανε το ντεμπούτο το 1993.

Κάπως έτσι, λοιπόν, κι εμείς απολύτως προετοιμασμένοι για το υπερθέαμα που θα ακολουθούσε, υποδεχτήκαμε τον Usher, ντυμένο στα ολόλευκα, με χορευτές στο πλάι του, να κάνει αμέσως την αρχή, με ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το Caught Up – και εννοείται ότι από το πρώτο κιόλας κομμάτι άρπαξε την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει τις (αξιοθαύμαστες) χορευτικές του ικανότητες.

Σειρά είχαν ακόμα μερικές μεγάλες επιτυχίες του, όπως το “You Don’t Have to Call”, αλλά και μερικά δευτερόλεπτα από το “Superstar”, από το οποίο πολύ ταιριαστά επέλεξε τον στίχο “Spotlight / μεγάλη σκηνή / 50.000 fans να ουρλιάζουν με μανία” – δηλαδή  αυτό ακριβώς που συνέβαινε στο στάδιο του Las Vegas εκείνη τη στιγμή.

Ο Usher headliner του φετινου Super Bowl

Ο Usher headliner του φετινου Super Bowl

Μόλις είχε μπει για τα καλά στο ρυθμό του, υποδέχτηκε την πρώτη καλεσμένη του, Alicia Keys, η οποία εμφανίστηκε πίσω από ένα κατακόκκινο πιάνο, για να ερμηνεύσει με τον Usher το ντουέτο τους My Boo – προσφέροντας μια από τις πιο γλυκές στιγμές σε ένα show γεμάτο reunions.

Χωρίς να αλλάξει την ατμόσφαιρα, ερμήνευσε πέντε από τα πιο “slow” R&B κομμάτια του, τα “Confessions Part II”, “Nice & Slow”, “Burn” “Bad Girl” και φυσικά το “U Got It Bad”, στο οποίο πέταξε μακριά την μπλούζα του σε μία από τις πιο viral στιγμές της βραδιάς, λίγο πριν υποδεχτεί την HER με την ηλεκτρική κιθάρα της.

Το φινάλε μάς χάρισαν τρία club anthems, το “OMG” με τον will.i.am, το θρυλικό “Turn Down for What” με τον Lil John και φυσικά το “Yeah” με τους Lil John, Ludacris, will.i.am – και κάπως έτσι μεταφερθήκαμε στα 00s και τη “χρυσή εποχή της R&B” με ξεναγό τον πιο κατάλληλο εκπρόσωπο του είδους.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ολόκληρο το show του Usher, όπως μεταδόθηκε από την COSMOTE TV:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b