MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Bomboloni γεμιστά με σοκολάτα: Τα ιταλικά donuts που θα λατρέψουν όλοι

Είναι ζουμερά, αφράτα, στρογγυλά, με ή χωρίς τρύπα στη μέση. Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τους αντισταθεί. Ο λόγος για τα ιταλικά donuts ή αλλιώς bomboloni.

Monopoli Team

Τα Bomboloni είναι τα ιταλικά donuts και είναι πεντανόστιμα. Φτιαγμένα με ζύμη, τηγανισμένα σε χρυσαφένια τελειότητα, στη συνέχεια τυλιγμένα σε ζάχαρη και γεμισμένα με κρέμα, σοκολάτα ή μαρμελάδα θα σας καταπλήξουν. Τα bomboloni είναι υπέροχα είτε τα φάτε ζεστά, είτε κρύα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σταματήσετε πολύ δύσκολα μόνο σε ένα.

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε τα bomboloni. Γι αυτό και σήμερα σας δείχνουμε πώς να τα ετοιμάσετε σπίτι και να απολαύσετε όποια στιγμή της ημέρας λαχταράτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι να πίνεις μετά το φαγητό για να βοηθήσεις την πέψη σου12.09.2018

www.lericettedimammagy.com

Υλικά

125 γρ αλεύρι, 00

125 γρ αλεύρι, Manitoba

100 ml γάλα χλιαρό

1 αυγό

50 γρ. βούτυρο, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

7γρ. μαγιά μπύρας, φρέσκια

1 φλούδα λεμονιού

Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Ενώνουμε τα αλεύρια με το γάλα, τη θρυμματισμένη μαγιά και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ και αρχίζουμε να ζυμώνουμε με το πλανητικό μίξερ (ακόμα και στο χέρι αν σας βολεύει). Ύστερα προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, το αυγό ελαφρά χτυπημένο με μια πρέζα αλάτι.

Όταν απορροφηθούν καλά όλα τα υλικά και η ζύμη είναι ωραία και σφιχτή, προσθέτουμε λίγο μαλακό βούτυρο κάθε φορά και δουλεύουμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά η ζύμη.

Διαβάστε περισσότερα στο  jenny.gr.

Περισσότερα από Συνταγές
VIMA_WEB3b