MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τόνια Σωτηροπούλου: «Στην τηλεόραση με ενοχλεί που παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά» (vid)

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στη ZoePre για την εμπειρία της ως τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά και για τη φιλοζωική της δράση.

Monopoli Team

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της ZoePre, “Κρίμα”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της ως τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά και για τη φιλοζωική της δράση με την Κατρίνα Τσάνταλη και το “Little Shelter”.

Μιλώντας για αυτό, αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών το καλοκαίρι, στο οποίο χρειάστηκε να διασώσουν πυρόπληκτες κότες, με τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά.

«Αυτή η “ομορφιά” κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα “έχω βρει κάτι κότες, τι θα κάνω, οι μισές είναι ψιλοκομμένες. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ζώων: Τρεις δραστήριοι φιλόζωοι που μάς εμπνέουν με το έργο τους12.09.2018

«Επικοινώνησα μέσω Instagram, του γράφω “Σάκη γεια σου εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω”. Μου απάντησε σαν να το περίμενε: “βεβαίως θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου γιατί εμείς λείπουμε” και όντως κράτησε τις κότες».

“Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι τα κανάλια προσεγγίζουν όποιον βρουν, για να πάρουν άσχετες δηλώσεις και να γίνει χαμός. Σου έχει τύχει ποτέ αυτό;” ρώτησε η ZoePre, με την Τόνια Σωτηροπούλου να απαντά: “Συνέχεια, αλλα δεν κάνω δηλώσεις, κάνω μόνο αν έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Από την άλλη αυτή είναι βάση της δουλειάς αυτών των ανθρώπων εδώ. Τους έχουν πει θα πας εκεί και αυτή είναι η αποστολή σου. Είμαστε μια πάρα πολύ μικρή χώρα, που ποιος ασχολείται με ποιον; Δηλαδή το ότι υπάρχουν lifestyle ειδήσεις και συζητάμε καθημερινά είναι από μόνο του αξιοθαύμαστο, γιατί τίποτα από αυτά δεν έχει καμία σημασία. Είμαι κάπως ‘αχου και δεν με νοιάζει’. Εμένα με ενοχλεί που παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά”.

Όσο γιατί αρέσει τόσο το drama; “Αισθάνονται ότι το δικό τους πρόβλημα, η δική τους οικογενειακή κατάσταση είναι κάπως καλύτερη. Σκέφτονται ‘καλά είμαστε, κοίτα αυτοί ξεκατινιάζονται, εμείς είμαστε καλά’. Επίσης επειδή έχουμε μεγαλώσει με καρουζέλ” απάντησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞάνθη ώρα μηδέν: Eκατοντάδες σκυλιά «φαντάσματα» αργοπεθαίνουν στη χωματερή12.09.2018

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το podcast της ZoePre εδώ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b