MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Argyle print: Η αναγέννηση ενός vintage trend

Το argyle print βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής του.

Monopoli Team

Οι ρόμβοι ως print ή αλλιώς το argyle print βιώνει μια αναγέννηση αυτή την εποχή. Λίγο η νέα ταινία των «Mean Girls», που μας θύμισε το θρυλικό look της Γκρέτσεν Γουίνερς, λίγο η άλλη νέα ταινία της Ντούα Λίπα «Argylle», όπου η Κλόντια Σίφερ εμφανίστηκε με total argyle look και σάκο γάτας στο ίδιο μοτίβο, λίγο το granpacore, πολύ θέλει; Το vintage αυτό μοτίβο είναι έτοιμο να σαρώσει τις ντουλάπες μας και να μας κάνει όλες να μοιάζουμε με παίκτες του γκολφ, αλλά πιο στιλάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Οι τζιν σαλοπέτες που θα φοράς όλον τον χρόνο12.09.2018
View this post on Instagram

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Aπό το 2021 φαινόταν η άνοδος της τάσης του print ρόμβων με κύρια εκπρόσωπό της το μοντέλο και fashion icon Μπέλα Χαντίντ και έμπνευση την Μπλερ Γουόλντορφ από το «Gossip Girl». Το 2023 μπήκε πιο ενεργά στην καθημερινότητά μας και στην αγορά, με αποκορύφωμα την συλλογή του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι στο 7ο «One Night Only» event στη Βενετία.

Το 2024, λοιπόν, το grandpacore και το argyle print θα έχουν τιμητική τους, όπως φάνηκε και από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Αν σου αρέσει και εσένα αυτό το trend, στην παρακάτω λίστα σου έχουμε διαλέξει στιλάτα looks από τις «φίλες» μας στο Instagram, ώστε να πάρεις έμπνευση. Κράτα σημειώσεις!

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b