MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Σε αυτά τα 5 μαγαζιά θα ξεχάσεις το κρύο με ζεστή, απολαυστική σούπα

Πάμε να δούμε μαζί 5 μαγαζιά, στα οποία θα βρούμε μερικές από τις καλύτερες σούπες – το απόλυτο cozy γεύμα του χειμώνα!

Μαριαλενα Μάλλιου | 03.02.2024

Με τον καιρό να έχει κρυώσει απότομα και τον χειμώνα να απλώνεται μπροστά μας, δεν γινόταν να μην μιλήσουμε για το νούμερο ένα χειμωνιάτικο φαγητό, που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε, ειδικά όταν αρχίζουν τα κρύα. Φυσικά, ο λόγος για τις σούπες -όλων των ειδών- που μας κρατάνε ζεστούς και μας προσφέρουν ένα αίσθημα θαλπωρής. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί 5 μαγαζιά, στα οποία θα βρούμε μερικές από τις καλύτερες σούπες – το απόλυτο cozy γεύμα του χειμώνα!

Μαρτίνης Μαγειρείο

Χρόνια τώρα, ο Μαρτίνης στην Πατησίων, αποτελεί σταθερή αξία όσον αφορά το μαγειρευτό φαγητό. Ένας από τους λόγους, για τους οποίους οι Αθηναίοι τον προτιμούν και τον προτείνουν, είναι οι υπέροχες σούπες του, που έρχονται για να μας ζεστάνουν, τις κρύες μέρες του Φεβρουαρίου – και όχι μόνο. Στις επιλογές του μαγαζιού θα βρείτε σούπες κρεατικών, αλλά και ψαριών, με highlight μας τη σούπα κοτόπουλο βραστό με αυγολέμονο – ή, πιο απλά, την κοτόσουπα.
Διεύθυνση: Πατησίων 289, Αθήνα 11141
Τηλέφωνο: 2102111063

Μπιρμπίλω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μπιρμπίλω (@birbilo_restaurant)

Σε παραδοσιακή ατμόσφαιρα και με πιάτα που θυμίζουν γιαγιαδίστικες συνταγές, η Μπιρμπίλω υποδέχεται, με τη σειρά της, τον χειμώνα. Οι σούπες ημέρας της έρχονται για να μας ζεστάνουν και να δώσουν έναν cozy αέρα στο γεύμα μας. Ανάλογα με την ημέρα που θα επισκεφθείτε το μαγαζί, στο μενού θα πετύχεις και μία (ή περισσότερες) ξεχωριστή σούπα, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Από εμάς, πάντως, είναι ένα μεγάλο ναι!
Διεύθυνση: Πλουτάρχου 26, Αθήνα 10676
Τηλέφωνο: 2107247777

Feyrouz
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @feyrouz_athens

Και αλλάζουμε κουζίνα, και από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, πάμε σε ένα πάντρεμα Μεσογείου και Μέσης Ανατολής και στο Feyrouz, που έρχεται για να φέρει τις δικές του προτάσεις, όσον αφορά τις σούπες. Η αγαπημένη μας είναι η μαχλούτα η ανάκατη, όπως αναφέρεται στον κατάλογο του μαγαζιού, μία σούπα με κόκκινη φακή, μαραθόριζα και κολοκύθα, σε ζωμό κοτόπουλου. Στο Feyrouz θα βρείτε ιδιαίτερους συνδυασμούς και πολύ αρωματικά πιάτα, κάτι που -κατά τη γνώμη μας- ταιριάζει πάρα πολύ με το χειμωνιάτικο vibe των ημερών που διανύουμε.
Διεύθυνση: Καρόρη 23 & Αγάθωνος 1, Αθήνα 10551
Τηλέφωνο: 2130318060

[relart 1]

The Vegan Vandal
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Vegan Vandal (@the_vegan_vandal)

Εννοείται πως από τις προτάσεις μας δεν θα γινόταν να λείψουν οι vegan επιλογές, με το The Vegan Vandal να πρωταγωνιστεί, με κάποιες από τις ωραιότερες σούπες που έχουμε δοκιμάσει. Πιο συγκεκριμένα, στο μενού του μαγαζιού βρίσκουμε σούπα κολοκύθας, μανιταρόσουπα και σούπα σελινόριζας. Και οι τρεις βελουτέ και υπέροχες, έτοιμες να μας χαρίσουν στιγμές ζεστασιάς, μέσα στις κρύες ημέρες που έρχονται, με μία ιδιαίτερη αγάπη στη μανιταρόσουπα.
Διεύθυνση: Αμύντα 15, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107214003

Rockin Soup
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nube Eats (@nube.eats)

Και πάμε στο +1 μας, και το Rockin Soup στον Νέο Κόσμο, το οποίο έχει μία τεράστια ποικιλία από σούπες και από το οποίο μπορείς να παραγγείλεις μόνο μέσω υπηρεσιών ντελίβερι. To Rockin Soup ανήκει στο Nube Eats, ένα multi-brand εστιατόριο, του οποίο το κομμάτι της σούπας εκπροσωπεί -και με το παραπάνω- το Rocking Soup. Οι σούπες του μαγαζιού είναι για όλα τα γούστα, ξεκινώντας από κλασική κοτόσουπα και φτάνοντας στα ramen, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν η κρεμμυδόσουπα και η σούπα φυστικοβούτυρο.
Διεύθυνση: Γαλαξία 9, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2110017122

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρεις στο AboutFood.gr

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b