MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Κυψέλη από το πρωί μέχρι το βράδυ: Όλα τα αγαπημένα μας στέκια

Πάμε να περπατήσουμε μαζί στην Κυψέλη, από το πρωί μέχρι το βράδυ, εξερευνώντας αγαπημένα στέκια για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις.

Μαριαλενα Μάλλιου | 20.01.2024

Περιοχή του κέντρου, χωρίς ωστόσο να έχει τη βαβούρα και τους γρήγορους ρυθμούς του Συντάγματος, η Κυψέλη είναι ένα από τα σημεία της Αθήνας, που καταφέρνει να διατηρήσει -και, μάλιστα, επάξια – τον τίτλο της «γειτονιάς». Με vintage στοιχεία, που θυμίζουν παλιά Αθήνα, και κάποιες πιο σύγχρονες προσθήκες, πάμε να την περπατήσουμε μαζί, από το πρωί μέχρι το βράδυ, εξερευνώντας αγαπημένα στέκια για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις.

Ζεστά αρτοποιήματα στο Flake
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flake (@flake.athens)

Ένας διαφορετικός φούρνος, με έντονο στιλ και χαρακτήρα -και πολύ ωραίο aesthetic, το μετράμε πολύ και αυτό- μας περιμένει για να πάρουμε το πρωινό μας, είτε στο χέρι, για τους πιο βιαστικούς της παρέας, είτε στα τραπεζάκια εσωτερικά και εξωτερικά του μαγαζιού. Μέσα σε όλα προτείνουμε σίγουρα να δοκιμάσετε το ζυμωτό ψωμί του και θα μας θυμηθείτε!
Διεύθυνση: Σποράδων 24, Αθήνα 11361

Πρωινό στο Morning Sweetie

Όπως το λέει και το όνομά του, άλλωστε, το Morning Sweetie είναι το απόλυτο spot για την πρωινή μας έξοδο. Ένα ήσυχο και, ταυτόχρονα, πολύ στιλάτο self service μαγαζί, το οποίο θα δώσει μία ανανεωτική αύρα στην αρχή της μέρας σου. Συν ένα, για εμάς, τα υπέροχα γλυκά του, τα οποία, πραγματικά, αξίζει να δοκιμάσετε.
Διεύθυνση: Ζακύνθου 13, Αθήνα 11361
Τηλέφωνο: 2117354924

Για διάβασμα στο Kick
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flake (@flake.athens)

Αδερφάκι του Flake, για το οποίο μιλήσαμε προηγουμένως, το Kick είναι το απόλυτο spot για διάβασμα στην Κυψέλη. Ένας μεγάλος, ευρύχωρος χώρος, πολλά τραπεζάκια, φυτά, άπλετο φως, τί άλλο να ζητήσει κανείς για το διάβασμά του; Εμάς, βέβαια, μας αρέσει να το επισκεπτόμαστε και ανεξαρτήτως διαβάσματος, για πρωινό, καφέ και «άραγμα» (για να το θέσουμε και έτσι).
Διεύθυνση: Σποράδων 26, Αθήνα 11361
Τηλέφωνο: 2111190369

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε αυτά τα 5 μαγαζιά το διάβασμα γίνεται ευχάριστη υπόθεση12.09.2018

Ένας από τους καλύτερους γύρους της πόλης στον Διόνυσο
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Και προχωρώντας μέσα στην ημέρα μας, πάμε σε έναν από τους καλύτερους γύρους της πόλης και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, για να επισκεφθούμε τον Διόνυσο. Στο μενού θα βρείτε και μαγειρευτά φαγητά, αλλά το “must try” τους είναι, φυσικά, όπως σας είπαμε ξανά, ο γύρος τους. Αν, λοιπόν, ο δρόμος σας σας βγάλει στην Κυψέλη και είστε souvlaki lovers, προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Διεύθυνση: Ιθάκης 12, Αθήνα 11257
Τηλέφωνο: 2108211369

Για «βρώμικο» στο Jackaroo
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackaroo (@jackaroo_sandwiches)

Value for money και, φυσικά, πεντανόστιμο, το Jackaroo είναι ένας must visit προορισμός, για τους λάτρεις του street food και όχι μόνο. Μπέργκερ (σε πολύ καλές τιμές), πατάτες, μπριός και, φυσικά, τα τεράστια σάντουίτς του, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο πεινασμένους από εσάς, που, είτε θα επισκεφθείτε το μαγαζί, είτε θα κάνετε take away. Από εμάς, πάντως, είναι ένα μεγάλο ναι!
Διεύθυνση: Φωκίωνος Νέγρη 18, Αθήνα 11257

Για ποτό και τσιμπολόγημα στο Beetle Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beetle Bar (@beetlebar53)

Και πάμε στο Beetlebar, ένα all day στέκι, το οποίο μας κρατάει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εμείς, όμως, εν προκειμένω, το βάζουμε στη λίστα μας για τη νυχτερινή μας έξοδο. Πίτσα και κοκτέιλ είναι ο καλύτερος, άχαστος συνδυασμός για τα χειμωνιάτικά μας βράδια και το Beetle έχει μία μακρά λίστα με κοκτέιλς για να επιλέξεις, όπως, επίσης μπίρες και aperitivo, για όλα τα γούστα.
Διεύθυνση: Φωκίωνος Νέγρη 53, Αθήνα 11257
Τηλέφωνο: 21055603241

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b