MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Poor Things: «Σπάει τα ταμεία» η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Έσοδα και κόστος

Ο θρίαμβος του “Poor Things“, του αριστουργήματος του Γιώργου Λάνθιμου, που σαρώνει σε βραβεία και διεθνείς κριτικές, μεταφράζεται και σε… χρήμα, καθώς «σπάει τα ταμεία» τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Χαρακτηριστικό είναι πως επί αμερικανικού εδάφους, οι εισπράξεις αγγίζουν τα 21 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παγκοσμίως φλερτάρουν με τα 34 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας “Box Office Mojo”. Ταυτόχρονα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την ταινία να προβάλλεται μόλις μία εβδομάδα (δηλαδή μόνο ένα Σαββατοκύριακο, από 12/1), οι εισπράξεις προσεγγίζουν τα 2,5 εκατ. δολάρια, ενώ και στην Ελλάδα οι σινεφίλ εισρέουν μαζικά στις κινηματογραφικές αίθουσες ήδη από την Πρωτοχρονιά για να δουν το έργο τέχνης που έχει κλέψει τις εντυπώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – 11 υποψηφιότητες για το Poor Things12.09.2018

Ειδικότερα, στις HΠΑ κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων στις 8 Δεκεμβρίου και μόνο εκείνο το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, κατέγραψε την την 3η καλύτερη επίδοση του 2023, καθώς απέσπασε πάνω από 660.000 δολάρια από μόλις εννέα αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b