MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«To προξενιό της Ιουλίας»: Η μέρα του γάμου φτάνει – Δείτε φωτογραφίες

Απόψε έχει «Το προξενιό της Ιουλίας» στον Αlpha και έφτασε η ώρα να δούμε τον πολυσυζητημένο γάμο της Ιουλίας και του άρχοντα Γιωργίκη, με ένα τυχαίο συμβάν να μεταφράζεται ως κακός οιωνός.

Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου
Monopoli Team

Η Ιουλία είναι μια από τις πιο όμορφες αλλά και τις πιο αγέλαστες νύφες που έχουμε δει σε τηλεοπτική σειρά. Ωστόσο λίγο αργότερα θα τη δούμε να χαμογελάει τη στιγμή του πρώτου χορού του γλεντιού του γάμου με τον πλέον σύζυγό της, Γιωρίκη Προβιό.

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και για τις δυο οικογένειες, όταν η Φιλιώ, βλέπει τον Γρηγόρη μεθυσμένο έξω από το σπίτι της νύφης.

Η παρέμβασή της, σώζει την κατάσταση, αλλά δίνει ελπίδες και στην ίδια ότι μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα για τους δυο τους. Στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα, ανήσυχη μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει τον γάμο της Ιουλίας, ζητάει από τον Ζαφείρη να μην αφήσει τον γιο της από τα μάτια του. Από την πλευρά του, όμως, και ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στο γάμο, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Ελισάβετ Μουτάφη για το “Προξενιό της Ιουλίας”: «Δεν είμαστε σε στούντιο αλλά σε φυσικούς χώρους για γυρίσματα και η δυσκολία είναι τεράστια» (vid)12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b