MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η τούλινη φούστα της Κάρι Μπράντσο δημοπρατήθηκε 10.000 φορές πάνω από την τιμή αγοράς της

Η θρυλική tutu φούστα από το Sex and The City πουλήθηκε σε δημοπρασία και ευχαριστούμε την ενδυματολόγο της σειράς για την επιλογή της.

Monopoli Team

Προφανώς και όλοι έχουμε καταλάβει την ασυμβατότητα μεταξύ της νεοϋορκέζικης ζωής που κάνει η Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City και του μισθού που λογικά λάμβανε. Παρ’ όλ’ αυτά ένα συγκεκριμένο κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της, το οποίο είναι και ένα από τα πιο διάσημα, είναι μέσα στο πραγματικό μπάτζετ της ηρωίδας. Ναι, κι όμως η tutu (τούλινη) φούστα από την θρυλική σκηνή στους τίτλους αρχής κόστισε μόνο $5. Αυτή η τιμή φυσικά ήταν πριν η tutu κατακάτσει στη μνήμη μας και γίνει αντικείμενο αντιγραφής και θαυμασμού. Τώρα αυτή η φούστα δημοπρατήθηκε και πουλήθηκε 10.000 φορές πάνω από την αρχική της τιμή!

Η tutu προήλθε από το αρχείο της στιλίστριας και ενδυματολόγου της σειράς, Πατρίτσια Φιλντ, σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s Auctions. Είναι μια από τις πέντε ίδιες tutu που βρήκε με $5 στα καλάθια, ενώ ψώνιζε για τη σειρά το μακρινό 1997. Η ενδυματολόγος το θεώρησε πολύ έξυπνη κίνηση, εφόσον δεν είχε σχέση με κάποιο κομμάτι σχεδιαστή που θα προερχόταν από μια συγκεκριμένη συλλογή και θα σχετιζόταν -αναπόφευκτα- με τη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBradley Cooper: Τι ψέμα είπε για να πάρει τον ρόλο στο “Sex and the City”;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b