MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Tripadvisor: Ποιο ελληνικό νησί μπήκε στους top 10 προορισμούς του κόσμου για το 2024

Ένα ελληνικό νησί βρέθηκε στην ένατη θέση της λίστας του Tripadvisor με τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για το 2024.

Monopoli Team

Το Tripadvisor έδωσε στη δημοσιότητα τους καλύτερους προορισμούς για το 2024 σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών-χρηστών της πλατφόρμας. Οι νικητές των βραβείων Travellers’ Choice Best of the Best είναι προορισμοί των οποίων τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι δραστηριότητες έλαβαν μεγάλο όγκο διθυραμβικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα της πλατφόρμας σε διάστημα 12 μηνών.

Για ακόμη μια χρονιά, τα ελληνικά νησιά σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις. Μεγάλη είναι η διάκριση για την Κρήτη, η οποία κατέκτησε την 9η θέση στη λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο.

Η Κρήτη top ελληνικός προορισμός για το 2024

Οι χρήστες της δημοφιλούς τουριστικής πλατφόρμας ανέδειξαν την Κρήτη ως τον 9ο καλύτερο παγκόσμιο προορισμό στα βραβεία Travellers’ Choice 2024. Όπως αναφέρει το Tripadvisor, «το νησί της Κρήτης είναι ένα ελληνικό διαμάντι που πλέει στη γαλαζοπράσινη θάλασσα. Οι παραλίες είναι θεϊκές εκτάσεις χρυσαφένιας άμμου και στρογγυλεμένων βότσαλων. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την ιστορική και μυθολογική αξία αυτού του νησιού: Σύμφωνα με τους μύθους, η Κρήτη ήταν ο τόπος γέννησης του Δία, του βασιλιά των θεών και κοιτίδα του πρώτου πολιτισμού της Ευρώπης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις του 202412.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b