MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τουρισμός για όλους: Νέα εισοδηματικά κριτήρια και voucher από 200 έως 400 ευρώ

Με νέα εισοδηματικά κριτήρια αλλά και με νέα χαρακτηριστικά θα λειτουργήσει φέτος το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του υπουργείου Τουρισμού

Monopoli Team

Με νέα εισοδηματικά κριτήρια αλλά και με νέα χαρακτηριστικά θα λειτουργήσει φέτος το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του υπουργείου Τουρισμού, «Τουρισμός για όλους» σε μια προσπάθεια να υπάρξει καλύτερη απορρόφηση από τις προηγούμενες χρονιές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων, αυξάνονται τα εισοδηματικά κριτήρια για όλους κατά 3.000 ευρώ σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, αυξάνεται το ποσό στη γενική κατηγορία από 150 ευρώ σε 200 ευρώ για όλους, ενώ προβλέπονται και νέες κατηγορίες ειδικών κοινωνικών ομάδων που θα λάβουν από 300 έως και 400 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δυνητικοί δικαιούχοι είναι όσοι έχουν υποβάλει οριστική Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων μέχρι την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογικού έτους 2022, η οποία έχει εκκαθαρισθεί έως την τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Το ποσό επιδότησης για κάθε κατηγορία

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος, χορηγείται κατόπιν σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης οικονομική επιδότηση, ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις του 202412.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b