MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Καθαρισμός προσώπου: Πώς να πλένεις σωστά το δέρμα σου με νερό το πρωί

Αν το δέρμα σου αντιμετωπίζει προβλήματα μετά τον καθαρισμό του με νερό, ίσως δεν ευθύνεται γι’ αυτό η επαφή με το νερό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο στεγνώνεις το πρόσωπό σου

Monopoli Team

Ο καθαρισμός του προσώπου το πρωί είναι ένα βήμα που αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Απομακρύνει τα φυσικά έλαια που εκκρίνει το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφαιρεί τα υπολείμματα των προϊόντων περιποίησης που εφαρμόσαμε στη βραδινή μας ρουτίνα και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Το τελευταίο, ωστόσο, δεν συμβαίνει πραγματικά σε όλους τους τύπους δέρματος.

Οι επιπτώσεις του νερού στο δέρμα εξαρτώνται από τη θερμοκρασία που έχει όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα. Το ζεστό νερό έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να διαστέλλει τους πόρους και ταυτόχρονα να απορροφά τα φυσικά έλαια που συνθέτουν τον φραγμό του δέρματος, αφυδατώνοντάς το.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeauty Trends 2024: Τεχνητή νοημοσύνη, εξωσώματα και pre-aging12.09.2018

Διαφορετικά, το κρύο νερό μπορεί να έχει στυπτικό αποτέλεσμα, επομένως κλείνει τους πόρους και κινδυνεύει να «σφραγίσει» βακτήρια και οποιαδήποτε βρωμιά μέσα στο φράγμα του δέρματος. Αλλά εάν προηγηθεί κατάλληλος καθαρισμός, το κρύο νερό μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσει τη ροή του αίματος πρόσωπο για να επιτευχθεί μια υγιής εμφάνιση δέρματος με ισχυρότερο φραγμό.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα cool παντελόνια που θα φοράμε όλες το 202412.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b