MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

NYE Party Fever: Τα πιο εκρηκτικά πάρτι για να υποδεχτείτε το 2024 στην Αθήνα

Αποχαιρετούμε το 2023 χορεύοντας στους ρυθμούς που επιτάσσουν τα πιο hot Πρωτοχρονιάτικα πάρτι της Αθήνας!

Photo by Aleksandr Popov on Unsplash
author-image Ειρήνη Δερμιτζάκη

Το 2023 έφτασε στο τέλος του, ο κύκλος σιγά-σιγά κλείνει και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσουμε; Μουσική, χορός και ατελείωτο πάρτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Για να μην χαθείτε ψάχνοντας το πιο ειδυλλιακό New Year’s Eve Party, συγκεντρώσαμε τις επιλογές που ξεχωρίσαμε για τα πιο εκρηκτικά πάρτι της πόλης για κάθε γούστο και προτίμηση. Καθώς, πραγματοποιείτε ακόμη μία επιθεώρηση στο κουτί με τους κουραμπιέδες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να επιλέξετε ποιο από αυτά είναι το ιδανικότερο για έναν τελευταίο… αλλά και για έναν πρώτο χορό, μπαίνοντας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στο 2024.

New Year’s Eve 12h Marathon Extravaganza στο Six D.o.g.s

Και για όποιον θέλει να εισέλθει ορμητικά και να πάρει το προβάδισμα στο νέο έτος, το Six D.o.g.s υποδέχεται το 2024 με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα και φυσικά το καθιερωμένο μαραθώνιο πάρτι διαρκείας 12 ωρών. ΑΜ, Bonso, Dj Tim, Marsha, Nausicaä, Nikolas Gale, Useless Co, συνήθεις ύποπτοι, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι απαρτίζουν το εκρηκτικό line-up που θα μας ξεσηκώσει έως και τη 13:00 (για τους δυνατότερους).
31/12, μετά τις 00:00
Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Είσοδος: 15

Party Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ

Το ΚΠΙΣΝ σε γιορτινή έκδοση, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζει ένα πολυσχιδές πρόγραμμα με events και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Η εκρηκτική Αφροελληνίδα Idra Kayne μαζί με την 10μελή της ορχήστρα θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι από την disco των 80s μέχρι την soul και την R&B, ενώ παράλληλα το παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα παραμείνουν ανοιχτα έως και τις 2:00 για όλες τις καλλιτεχνικές ψυχές που θέλουν να ξεκινήσουν το 2024 με θεαματικές φιγούρες. Ο χρόνος αλλάζει συνοδεία ενός υπερσυγκλό show πυροτεχνημάτων και η νύχτα συνεχίζεται με ξέφρενο πάρτι στην Αγορά, υπό τους ρυθμούς του Bill Brewster, ο οποίος μας ξεναγεί σε έναν ασυναγώνιστο acid house και hip hop σύμπαν. Αμέσως μετά, παραδοσιακά, δίνεται το σήμα έναρξης του SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Οικοδεσπότες της φαντασμαγορικής βραδιάς θα είναι το αγαπημένο μας δίδυμο, Νάντια Κοντογεώργη και Μίνως Θεοχάρης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
31/12, 22:30
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα
Ελεύθερη Είσοδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα κάνουμε Ρεβεγιόν φέτος; 10 αγαπημένα εστιατόρια για την πιο gourmet εορταστική εμπειρία12.09.2018

Trashformers – Η Προφητεία / NYE στο Fuzz Live Music Club

Την προφητεία για την συνταγή της νεότητας και της απόλυτης διασκέδασης έρχονται να εκπληρώσουν οι ανατρεπτικοί και απολύτως εκρηκτικοί Trashformers, οι οποίοι θα βάλουν φωτιά στο dancefloor του Fuzz Live Music Club. Μας υπόσχονται μια ανεπανάληπτη βραδιά, γεμάτη δόσεις τρέλας, με pre & after party για εκείνους που το αντέχουν, DJ & VJ sets για χορό και τραγούδι μέχρι να χωνέψουμε το φαγοπότι όλων των ημερών και αμέτρητες εκπλήξεις.
31/12, 00:26
Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
Είσοδος: 8€

EDEN NYE Party with RED AXES στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes ματσάρουν την Χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και επιτάσσοντας τους μεθυστικούς house, disco και μεθυστικούς house, disco και techno ρυθμούς τους, μας συνοδεύουν στην αλλαγή του χρόνου στο Ωδείο Αθηνών. Με ένα ασυναγώνιστο 9ωρο μουσικό πάρτι, και τις Dj Elena Colombi και Odile Nyx να συμπληρώνουν το line-up, το πολυαναμενόμενο πάρτι είναι μονόδρομος.
31/12, 23:30
Ωδείο Αθηνών, Βασ.Γεωργίου Β 17
Είσοδος
: από 50€

Blend NYE with Anfisa Letyago & Gaiser (live) στο Oddity Club

Με άπλετη πρωτοχρονιάτικη διάθεση και εκρηκτική ενέργεια, η απαστράπτουσα Anfisa Letyago καταφτάνει στο stage του Oddity Club και ξεκινάει το 2024 με την πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Όπως μόνο εκείνη ξέρει, φέρνει τα πάνω κάτω με τους πιο εθιστικούς electro ήχους και μαζί με τους Jon Gaiser, Blend residents, Mikee & Manolaco απογειώνουν το πρώτο βράδυ της νέας χρονιάς με ένα μοναδικό πρόγραμμα.
31/12, 23:59
Oddity Club, Ηρακλειδών 61, Αθήνα
Εισιτήριο: από 20€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ με μουσική, πάρτι, πατινάζ και τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς12.09.2018

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Gazarte

«Μια αξέχαστη γαστρονομική και μουσική γιορτή» μας υπόσχονται εκεί στο Gazarte και ταυτόχρονα μας ανοίγουν την όρεξη για το πιο… νόστιμο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Γιορτινό κλίμα, χαλαρό δείπνο με οικογένεια ή/και φίλους, υπό τις απολαυστικές μελωδίες του Gazarte live Jazz Trio, οι οποίοι θα διαμορφώσουν την ιδανική διάθεσή μας. Μετά την αλλαγή του έτους, το Gazarte υποδέχεται το 2024 με το πιο ξεσηκωτικό πάρτι, το οποίο θα εξελιχθεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Για προθέρμανση, οι Djs του Gazarte θα μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο χορό στο Roof Stage, ενώ οι 48 Ώρες θα ορμήσουν στο Ground Stage, για να μας απογειώσουν σε ένα πολυσχιδές μουσικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα μέχρι το πρωί.
31/12, 23:59
Gazarte Roof Stage, Κεραμεικός

Είσοδος: 55€ (90€ ανά άτομο για το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο)

Chaos NYE Party στο Temple Athens

Κι επειδή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και κυριώς το ΝΥΕ after party, το επιβάλλει το χάος του, το Temple Athens μας προσκαλεί να βιώσουμε το πιο χαοτικό και ξέφρενο πάρτι, υποδεχόμενοι τη νέα χρονιά. Αν είσαι φαν της εκρηκτικής techno, ή αν απλά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο για αλλαγή φέτος, το Chaos NYE Party, πιστό, όπως ξέρουμε πλεον στο όνομά του, δεν θα σε απογοητεύσει.
31/12, 23:30
Temple, Ιάκχου 17, Γκάζι
Είσοδος: από 15€

NYE Party στο Brown Acropol Rooftop Bar Restaurant

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το πολλά υποσχόμενο crew του Brown Acropol Rooftop Bar Restaurant φέρνει το γιορτινό πνέυμα στο πιάτο μας. Με μια ασύγκριτα όμορφη θέα, την Αθήνα στολισμένη, μας περιμένει ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι με εκλεκτά πιάτα που αρμόζουν στην περίσταση, ποτά και πολύχρωμα κοκτέιλς, καθώς και άφθονη μουσική με το πιο cool DJ set στην πόλη. Τι πιο ιδανικό για να υποδεχτείς τη νέα χρονια;
31/12, 23:00
Brown Acropol, Παναγή Τσαλδάρη 1

Είσοδος: 65€ ανά άτομο

NYE at Greatbear w/ Pan, Nixxie, Zombie

Photo by Marcela Laskoski on Unsplash

Το βράδυ αποχαιρετισμού του 2023, το Great bear βάζει τα ακόμα πιο καλά του και στήνει το πιο εκρηκτικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι στην Αθήνα. Το εντυπωσιακό line-up, οι Pan, Nixxie και Zombie γνωρίζουν πως να ξεσηκώνουν το κοινό όπως κανείς και αυτό ακριβώς θα κάνουν, καθώς οι electro και techno ρυθμοί θα μας οδηγούν ορμητικά προς το καινούριο έτος.
31/12, 23:30
Greatbear, Πλατεία Θεάτρου 18
Είσοδος: από 50€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας: Kαλλιτέχνες και σχήματα που θα απολαύσουμε στις γιορτές12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b