MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

5 ξεχωριστά ταξίδια για την Πρωτοχρονιά

Τα μέρη του κόσμου που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, για την αλλαγή του χρόνου.

Photo by Kevin Hackert on Unsplash
Photo by Kevin Hackert on Unsplash
Monopoli Team

Τα μέρη του κόσμου που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, για την αλλαγή του χρόνου. Τι καλύτερο από ένα ταξίδι για να ξεκινήσει η νέα χρονιά; Ακολουθούν 5 μέρη από κάθε γωνιά του πλανήτη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, για την αλλαγή του χρόνου. Από τους εορτασμούς στις όχθες του Τάμεση μέχρι το υπαίθριο πάρτι στην παραλία της Copacabana, κάθε προορισμός προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για να υποδεχτείτε το νέο έτος.

Λονδίνο

Η έλευση του νέου έτους στο Λονδίνο σηματοδοτείται με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα πάνω από τον ποταμό Τάμεση. Τα πάρτι ξεκινούν αμέσως μετά και η εορταστική ατμόσφαιρα απλώνεται σε όλη την πόλη- από τα μπαρ του Brick Lane μέχρι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που οργανώνει το τελευταίο βράδυ του έτους πάρτι με ζωντανή μουσική και διάσημους DJs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNYE Party Fever: Τα πιο εκρηκτικά πάρτι για να υποδεχτείτε το 2024 στην Αθήνα12.09.2018

Νέα Υόρκη

Η φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου στην Times Square, μια παράδοση που κρατάει από το 1907, αποτελεί όνειρο πολλών. Κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώνονται στη διάσημη πλατεία στο κέντρο του Μανχάταν, στη συμβολή της Broadway με την 7η Λεωφόρο, για να δουν την περίφημη μπάλα (Waterford Crystal Ball) να ξεκινά στις 11:59 μ.μ. την κάθοδό της και να μετρήσουν αντίστροφα για το νέο έτος. Είναι το παγκόσμιο γεγονός της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα κάνουμε Ρεβεγιόν φέτος; 10 αγαπημένα εστιατόρια για την πιο gourmet εορταστική εμπειρία12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b