MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Xmas Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για το διήμερο των Χριστουγέννων

Συναυλίες, θέατρο και χριστογεννιάτικες δραστηριότητες για το διήμερο 25-26 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

1. Χριστουγννιάτικες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στο The Ellinikon Experience Park

Για μία ακόμη χρονιά το The Ellinikon Experience Park φέρνει τα Χριστούγεννα στην πόλη, με πολύ παιχνίδι, μοναδικές εκπλήξεις και παραμυθένια ατμόσφαιρα, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν τις δικές τους αξέχαστες γιορτινές αναμνήσεις. Με φόντο ένα ειδυλλιακό, γιορτινό τοπίο, με καρουζέλ και ξυλοπόδαρους, το πλούσιο πρόγραμμα περιέχει ποικίλες δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Ξενάγηση στο σπίτι του Αγίου Βασίλη και Face Painting κι ένα εργαστήριο μαγειρικής: Το γλυκό του Άη Βασίλη για τους επίδοξους και δημιουργικούς μικρούς μάγειρες. Γινόμαστε πιστά ξωτικά στο Santa’s Magic Factory, δημιουργώντας τις πιο ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, ενώ αμέσως μετά δοκιμάζουμε τις φωνητικές μας δυνατότητες στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι karaoke: Christmas Tunes Jam. Η διασκέδαση και το κέφι δεν σταματούν εδώ, καθώς μας περιμένει ένα Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι, μέσα από θεατρικό παιχνίδι και φυσικά περισσότερο Face Painting. Η μαγεία συνεχίζεται με Jingle & Move κι ένα σύνολο από μουσικοκινητικά παιχνίδια που θα ξεσηκώσουν τους πάντες. Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.
25, 26/12, 11:00- 21:00
Santa Grottos, Πλατεία Α, The Ellinikon Experience Park, Ελληνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Netflix: Smash or Pass στις νέες κυκλοφορίες της πλατφόρμας12.09.2018

2. Παράσταση ”Ονειρεύτηκα τα λευκά Χριστούγεννα” του Θανάση Τριαρίδη στο Faust

“Για κάποια άλλα Χριστούγεννα. Για τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Για τα καμένα τους πρόσωπα. Για ένα κορίτσι δίχως όνομα. Για το χαμόγελό του. Μια γιορτή για εκείνους που δεν είναι εδώ. Για την ανάγκη”. Για το εορταστικό διήμερο των Χριστουγέννων, το στολισμένο Faust υποδέχεται την θεατρική παράσταση του Θανάση Τριαρίδη, ”Ονειρεύτηκα τα λευκά Χριστούγεννα”. Μια αληθινή ιστορία του δημιουργού, την οποία ντύνει μουσικά ο Χρήστος Διαμαντής.
25, 26/12, 20:00
Faust, Καλαμιώτου 11 και Αθηναϊδος 12

3. Χριστουγεννιάτικες μουσικές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Photo by David Beale on Unsplash

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έχει φορέσει ήδη τα γιορτινά του και υποδέχεται μελωδικά την ημέρα των Χριστουγέννων. Το κοινό θα απολαύσει τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Μέγαρο ακούγοντας γιορτινές μελωδίες από νέα παιδιά, στην ειδική σκηνή στο Φουαγέ Μουσών, δίπλα στο παγοδρόμιο. Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, το Ολιγομελές Σύνολο Jazz του Ωδείου Αθηνών, ανεβάινει στη σκηνή του Φουαγιέ Μουσών για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο, jazzy απόγευμα.
26/12, 18:15
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

4. 360° Christmas Pop-Up Bar στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Με μια πανοραμική θέα της πόλης και φόντο τις φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα εντυπωσιακό pop-up bar, ειδικά σχεδιασμένο για τις γιορτές, στήνεται στον Φάρο, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες. Το 360° Christmas Pop-Up Bar, που δημιουργήθηκε από την αρχιτέκτονα-σκηνογράφο, Ελίνα Λούκου, με έντονα χρώματα και αφαιρετικές γραμμές, μεταμορφώνει τη Βεράντα του Φάρου σε ένα εορταστικό μπαρ στο οποίο κυριαρχεί η σύγχρονη αισθητική. Τρία μεγάλα αντικείμενα, εμπνευσμένα από Χριστουγεννιάτικα στολίδια, προσκαλούν τους επισκέπτες να ακούσουν μουσική και να δουν την πόλη μέσα από το φίλτρο των Χριστουγέννων. Αγαπημένοι DJs και μουσικοί παραγωγοί στα decks, και μια μεγάλη λίστα κοκτέιλ συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό. Ανήμερα Χριστουγέννων, ο General Sticks φοράει τα καλά του και έρχεται ορμητικά με έξτρα εορτατικούς και ξέφρενους ρυθμούς, ενώ μια ημέρα αργότερα η Fotini Galani θα μας παρασύρει με τις πιο hot και ανεβαστικές Χριστουγεννιάτικες μουσικές.
25, 26/12, 17:00
Φάρος ΚΠΙΣΝ

5. “Bubble Show” στην Πλατεία Νέας Πεντέλης: Ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό παιχνιδιού

Photo by Drew Beamer on Unsplash

Ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό με θεαματικό Bubble Show και πολλές εκπλήξεις διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης για μικρούς, αλλα και μεγάλους, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Νέας Πεντέλης στις 12 το μεσημέρι. Μια ειδυλλιακή χριστουγεννιάτικη ημέρα γεμάτη θεαματικές φούσκες που κινούνται, μπαλονοκατασκευές, face painting, παιχνίδια και εκπλήξεις για όλους.
26/12, 12:00
Πλατεία Νέας Πεντέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑXmas Party Fever: Τα 10 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα πάρτι στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b