MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χάρις Αλεξίου: «Ο Μάνος Λοΐζος θα ήθελε πολύ να γνωρίσει τον ΛΕΞ» (vid)

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε στο «Mega Stories» για τη διάγνωση με καρκίνο, τον νέο της δίσκο, τον ΛΕΞ, την απόσυρση από το τραγούδι.

Monopoli Team

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου στο «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Μεταξύ άλλων, η μεγάλη ερμηνεύτρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη διάγνωση με καρκίνο, τον νέο της δίσκο, τον ΛΕΞ, την απόσυρσή της από το τραγούδι.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τη διάγνωση με καρκίνο. Μιλώντας για το αν υπάρχουν “βαρίδια” από το παρελθόν της που θα πέταγε, είπε: «Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας, τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν, υπάρχει ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους. Αυτό με έκανε – για να το πω έτσι  λαϊκά- να μην μασάω. Μπορεί να είχα μία ζωή ενός κοριτσιού που το φρόντιζαν και το πρόσεχαν. Δεν το είχα αυτό, είναι κάτι που μου έχει λείψει και μπορεί να το αναζήτησα μετά».

«Έμαθα όμως κιόλας ότι αγωνίζεσαι στη ζωή. Δεν μου έχουν χαριστεί πράγματα. Κι αυτό έχω να πω. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;” Εγω δεν έπαθα τίποτα ποτέ, δεν αρρώστησα, οπότε δεν υπάρχει αυτό. Το ξόρκισα αμέσως».

“Ο Μάνος Λοΐζος θα ήθελε να γνωρίσει πάρα πολύ τον ΛΕΞ”

Στον τελευταίο της δίσκο, το Reworks, η Χάρις Αλεξίου συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με τον ράπερ ΛΕΞ, για την αναβίωση παλιών, αγαπημένων, αλλά και ανέκδοτων κομματιών της. Μιλώντας για αν θα μπορούσε να τον συστήσει σε δημιουργούς με τους οποίους συνεργάστηκε και η ίδια, είπε: «Θα σύστηνα τον ΛΕΞ το γραφτό του, τη δουλειά του και τη στάση ζωής του. Αυτό που έχει καταφέρει να είναι σε μια επαφή με τον κόσμο χωρίς να χρησιμοποιεί τα μέσα που σου δίνουν μια ευκολία. Ο Μάνος Λοΐζος θα ήθελε να τον γνωρίσει πάρα πολύ και θα τον ήξερε. Χαίρομαι πολύ για αυτό που κάναμε. Ο Λεξ ήταν πολύ ανοιχτός. Για έναν καλλιτέχνη, όπως εκείνον, καλλιτέχνες με τόση αποδοχή είμαστε “ανθρωποι του συστήματος” και ο τρόπος που δουλεύει ένας καλλιτέχνης όπως ο ΛΕΞ είναι έξω από το σύστημα, δεν είναι εύκολο να συνεργαστεί. Είδα ένα πολύ ανοιχτό και καθαρό μυαλό».

«Στην συναυλία για τον Βαρδή κατάλαβε ο κόσμος ότι κάπως ήμουν»

Για την περίοδο που σταμάτησε να τραγουδάει, η σπουδαία ερμηνεύτρια ανέφερε ότι δεν άντεχε να πηγαίνει σε συναυλίες. «Όταν σταμάτησα να τραγουδάω δεν άντεχα να πάω να δω live. Όταν πάμε κάπου μας καλούσαν να πω τραγούδια μαζί τους και το απέφευγα. Δεν ήθελα να μπω σε μια τέτοια στιγμή να φωνάζει ο κόσμος και εγώ να αρνηθώ. Ακόμα δεν έχω πάει να ακούσω τους φίλους μου να τραγουδάνε. 

Όταν πήγα στη συναυλία που έγινε για τον Βαρδή, έπαθα απίστευτο μπλοκάρισμα. Όταν βγήκα στην σκηνή και είδα τους μουσικούς, τον κόσμο και εγώ θα πήγαινα απλώς να μιλήσω και όχι να τραγουδήσω, τώρα το λέω και αδειάζει το στομάχι μου. Είναι κάτι σαν “αναπηρία” αυτό. Το κατάλαβε ο κόσμος ότι κάπως ήμουν και υπήρχε μια σιωπή και μια συγκίνηση. Και είπα στον Μάνο “Πάμε να φύγουμε!”» είπε η Χάρις Αλεξίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρις Αλεξίου: 10 αγαπημένα τραγούδια παίρνουν νέα πνοή με ΛΕΞ, Kid Moxie και Χρήστο Μάστορα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b