MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο για τον Αντώνη Βαρδή – Συγκίνησε με το γράμμα της η Χάρις Αλεξίου

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, με αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή και πολλές συγκινήσεις.

Monopoli Team

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, αφιερωμένη στο έργο του Αντώνη Βαρδή, με στόχο την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Πλήθος καλλιτεχνών ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τις αξέχαστες επιτυχίες του τραγουδιστή, μεταξύ άλλων οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος, ενώ ειδική συμμετοχή είχαν η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας.

Παρ’ όλο που έχει αποσυρθεί από το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια, η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο για να ερμηνεύσει λίγους στίχους από το κομμάτι της με τον Αντώνη Βαρδή «Ξημερώνει».

Βουρκωμένη, αφού την χειροκρότησε ολόκληρο το στάδιο, η τραγουδίστρια διάβασε ένα γράμμα που έγραψε στον Αντώνη Βαρδή.

«Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω, έτσι για να μιλήσω λίγο μαζί σου» είπε και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

@panikrecords Ξημερώνει…#alexiou #xarisalexiou #antonisvardis #ksimeroni #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Στην αρχή της συναυλίας, μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, η οποία προκάλεσε συγκίνηση με τα λόγια της για τον πατέρα της.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.

@panikrecords Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη…#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records


Φυσικά στη σκηνή ανέβηκε και ο αδερφός της και γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης Βαρδής, για να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πατέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b