MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χάρις Αλεξίου: 10 αγαπημένα τραγούδια παίρνουν νέα πνοή με ΛΕΞ, Kid Moxie και Χρήστο Μάστορα

Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζει 10 επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών της και συνεργάζεται με ΛΕΞ, Kid Moxie, Χρήστο Μάστορα.

Monopoli Team

Χθες (21/11), η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στα social media ότι σήμερα κυκλοφορεί το νέο της δισκογραφικό πρότζεκτ, με τίτλο «Reworks».

Στο νέο αυτό πρότζεκτ, παλιά, διαχρονικά τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει, επαναπροσεγγίζονται και παρουσιάζονται με έναν πιο φρέσκο τρόπο, με στόχο να τα αγαπήσουμε ξανά.

Όπως ήταν φυσικό, αν κάτι τράβηξε την προσοχή μας αυτό ήταν οι πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες που βλέπουμε σε αυτόν τον δίσκο. Συγκεκριμένα, η Χάρις Αλεξίου ενώνει τη φωνή της με τον ΛΕΞ, στο τραγούδι «Φύγε», με τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», με την Kid Moxie στο τραγούδι «Πανσέληνος».

Στο setlist βλέπουμε συνολικά 10 πολυαγαπημένα τραγούδια – μεταξύ αυτών το «Μες στα δυο της μάτια» όπου τώρα όπως και όταν πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’90 συμμετέχουν οι O.P.A., το «Μία είναι η ουσία», «Ψυχές και σώματα», το «Τανγκό της Νεφέλης».

Προς το παρόν, το τραγούδι «Φύγε» έχει κυκλοφορήσει στο Spotify και το YouTube Premium.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKid Moxie: Θέλει τόλμη η διασκευή και να μη σε νοιάζει το κράξιμο12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b