MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

7 λιγότερο γνωστές χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης που αξίζει να επισκεφθείτε

Λιγότερο γνωστές αλλά πανέμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές, οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του European Best Destinations με τις καλύτερες της Ευρώπης για φέτος.

| Φωτογραφίες: Shutterstock
Monopoli Team

Για ακόμη μια χρόνια, το European Best Destinations, η ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, ζήτησε από χιλιάδες ταξιδιώτες να επιλέξουν την αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη αγορά. Εκτός από τους διάσημους χριστουγεννιάτικους προορισμούς (Βουδαπέστη, Βιέννη, Πράγα, Λονδίνο), το top 10 της ψηφοφορίας περιλαμβάνει και αρκετές λιγότερο γνωστές αγορές σε πόλεις που ίσως δεν είχατε σκεφτεί να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 5 μέρη του κόσμου που όλοι θέλουν να επισκεφθούν τα Χριστούγεννα12.09.2018

Αυτές είναι 7 από τις καλύτερες και ωραιότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης για το 2023-2024, σύμφωνα με την έρευνα του European Best Destinations.

Κραϊόβα, Ρουμανία

Σύμφωνα με την έρευνα του EBD, η έκτη μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας και πρωτεύουσα της επαρχίας Ντολζ, έχει μία από τις ομορφότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης. Με φημισμένα πολιτιστικά ιδρύματα και παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, η Κραϊόβα είναι ιδανική για όσους αναζητούν προορισμούς εκτός τουριστικής πεπατημένης.

Ημερονηνίες: 17 Νοεμβρίου 2023 – 2 Ιανουαρίου 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒόλτα σε 12 από τις ωραιότερες και πιο ιστορικές πλατείες του κόσμου12.09.2018

Μετς, Γαλλία

Αυτή την εποχή, ένας μαγικός κόσμος απλώνεται στις έξι κύριες πλατείες της πρωτεύουσας της Λωρραίνης. Το υπαίθριο παγοδρόμιο, η μεγάλη ρόδα δίπλα στον καθεδρικό, το καρουζέλ, η Πυραμίδα των Χριστουγέννων, τα χειροποίητα δώρα, τα gingerbread και το ζεστό κρασί συμβάλλουν στη δημιουργία της παραμυθένιας ατμόσφαιρας που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Ημερονηνίες: 24 Νοεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου 2023

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b