MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα πιο διάσημα ερωτικά σκάνδαλα στις βασιλικές οικογένειες

Τα ερωτικά (και όχι μόνο) σκάνδαλα στις βασιλικές οικογένειες δεν είναι κάτι σπάνιο. Οι έρωτες, οι παράνομες σχέσεις που έληξαν και εκείνες που έφτασαν σε γάμο.

@unsplush
Monopoli Team

Στο πέρασμα των αιώνων, οι βασιλείς και τα σκάνδαλα φαίνεται να συμβαδίζουν. Είτε πρόκειται για μια βασίλισσα που δεν παντρεύτηκε ποτέ, είτε για φημολογούμενες απιστίες είτε, πιο πρόσφατα, για βασιλείς που επιλέγουν να εγκαταλείψουν τα ανώτερα καθήκοντά τους, ποτέ δεν πρόκειται για βαρετές αποκαλύψεις.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο έχει προκληθεί σάλος με ένα ερωτικό σκάνδαλο στην Ισπανία με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Λετίθια. Ο πρώην γαμπρός της, Jaime Del Burgo, ισχυρίζεται ότι κάποτε είχαν ερωτική σχέση και ότι ήταν έτοιμος να την παντρευτεί.

[relart 1]

Ο 53χρονος Jaime Del Burgo, όπως γράφει η «Daily Mail», ο οποίος σήμερα ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνέβαλε πρόσφατα σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την Ισπανίδα βασίλισσα, όπου ισχυρίζεται ότι εξακολουθούσαν να έχουν ρομαντική σχέση μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε, το 2004.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έβγαινε με τη Λετίθια όταν εκείνη γνώρισε τον βασιλιά Φελίπε, μοιράστηκε μια selfie, που τράβηξε η βασίλισσα σε έναν καθρέφτη, ως απόδειξη της σχέσης τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Δεκέμβριο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b