MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Χριστούγεννα στο φουλ με 5 must visit χριστουγεννιάτικα στέκια

Συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα μαγαζιά, τα οποία σε βάζουν στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Μαριαλενα Μάλλιου | 09.12.2023

Δεν λέει ψέματα το τραγούδι, όταν λέει πως αυτή είναι η ομορφότερη περίοδος του χρόνου. Πράγματι, τα Χριστούγεννα είναι από τις ομορφότερες γιορτές του έτους. Η μαγεία στην ατμόσφαιρα, τα φωτάκια, το πνεύμα των ημερών, οι στολισμοί, όλα δίνουν μία ξεχωριστή αύρα σε αυτές τις ημέρες, που -όπως και να το κάνουμε- έχουν κάτι το παραμυθένιο. Πολλοί από εμάς, ωστόσο, δυσκολευόμαστε να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, λόγω της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, που τρέχουν και δεν περιμένουν, ούτε για να “χαζέψουμε” λίγο μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πιο cozy γωνιές στην Αθήνα για να απολαύσουμε το τσάι μας12.09.2018

Επειδή, λοιπόν, για εμάς (που αγαπάμε πολύ τα Χριστούγεννα) είναι σημαντικό να νιώσουμε τη μαγεία των γιορτών και να μπούμε στο πνεύμα τους, συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα spots, τα οποία σε βάζουν στο απόλυτο christmas mood και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Fairytale
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ꜰᴀɪʀʏᴛᴀʟᴇ ᴀᴛʜᴇɴꜱ (@fairytale_athens)

Γνωστό για το έντονα παραμυθένιο στιλ του (το λέει, άλλωστε, και το όνομά του), το Fairytale τα τιμάει τα Χριστούγεννα και με το παραπάνω. Στολισμένα δέντρα, φωτάκια, κορδέλες και μία σειρά από χριστουγεννιάτικα γλυκά, που θα σας βάλουν στο απόλυτο mood των ημερών. Φυσικά, το θέμα του μαγαζιού είναι το ροζ, και, έτσι, όσοι επισκεφθείτε το Fairytale, ετοιμαστείτε να μπείτε σε ένα πιο ροζ χριστουγεννιάτικο κλίμα, που θα σας πάρει μακριά από την καθημερινότητα και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο το πού βρίσκεστε.
Διεύθυνση: Λεωκορίου 16, Αθήνα 10554 (κεντρικό κατάστημα)

Noel
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel (@thenoelbar)

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, το Noel αποτελεί must visit spot για όλους τους λάτρεις των Χριστουγέννων. Η άκρως εξτραβαγκάντ ατμόσφαιρα του μαγαζιού, που -μεταξύ μας- μοιάζει λίγο με το σπίτι, στο οποίο όλοι θα θέλαμε να μένουμε την περίοδο των γιορτών, είναι το απόλυτο στέκι για να πάρετε την απαραίτητη, εορταστική δόση μαγείας. Είτε θέλετε να βγείτε για καφέ, είτε για ποτό, εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Διεύθυνση:  Κολοκορτώνη 59Β, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2112159534

Geco στο Gatsby Hotel

Και μιας και μιλάμε για πιο εξτραβαγκάντ μέρη, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στο εστιατόριο του Gatsby Hotel, Geco. Υπέροχος στολισμός, χριστουγεννιάτικα χρώματα, πληθωρική ατμόσφαιρα και ένας χώρος σαν βγαλμένος από ταινία, σας περιμένουν στο Lobby του Gatsby Hotel, από τις 12:00 το πρωί, μέχρι τις 12:00 το βράδυ, είτε για φαγητό, είτε για καφέ ή ποτό. Για εμάς, πάντως, είναι ένα από τα μέρη που θα βάζαμε στις πρώτες θέσεις της λίστας μας φέτος στις γιορτές.
Διεύθυνση: Λέκκα 14, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2103216001 (τηλέφωνο ξενοδοχείου)

Little Kook

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και στο Little Kook και, μάλιστα, με το παραπάνω. Κυριολεκτικά, τα Χριστούγεννα έχουν εγκατασταθεί στο Little Kook για τα καλά. Στολισμοί, φωτάκια, ξωτικά, δέντρα, καμπανούλες, όλα φωνάζουν γιορτές και εμάς μας αρέσει πολύ. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το μαγαζί, ως το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χωριό. Εδώ το extravagant “χτυπάει ταβάνι” και γιατί όχι; Αφού αυτή είναι και η φύση αυτών των ημερών. Αν, λοιπόν, βρεθείτε για μία γιορτινή βόλτα στο κέντρο, περάστε μία βόλτα και από το Little Kook, να πάρετε τη “χριστουγεννιάτικη δόση μαγείας” που χρειάζεστε.
Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 17, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο:2103214144

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ

Τα γιορτινά του έχει φορέσει και το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ, το οποίο μάς γλυκαίνει κάθε χρόνο στις γιορτές -και όχι μόνο. Φωτισμένο και έτοιμο να υποδεχθεί τις γιορτές, το Σερμπετόσπιτο ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα μας spots για αυτές τις μέρες. Τα υπέροχα γλυκά του, αλλά και η cozy αύρα του, που μάς βάζουν κατευθείαν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, δεν γίνεται να λείπουν και από τις φετινές γιορτές!
Διεύθυνση: Πλατεία Ηρώων 1, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2103211323

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b