MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι πιο cozy γωνιές στην Αθήνα για να απολαύσουμε το τσάι μας

Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη για τσάι στην Αθήνα, τώρα που ο καιρός έχει αρχίσει να «κρυώνει».

Μαριαλενα Μάλλιου | 02.12.2023

Και έφτασε, επιτέλους, ο Δεκέμβρης. Το κρύο έχει ξεκινήσει «να πιάνει» για τα καλά φέρνοντας μαζί του τη διάθεση για cozy εξόδους για φαγητό (πολύ βασικό και αυτό) και ζεστά αφεψήματα. Και, τώρα που είπαμε “ζεστά αφεψήματα”, όλοι οι tea-lovers μαζευτείτε, γιατί θα πάμε να ανακαλύψουμε μαζί μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη για τσάι στην Αθήνα, που θα μας βάλουν απευθείας στο απόλυτο χειμερινό mood!

Γιασεμί

Πάμε μία βόλτα μέχρι την Πλάκα και το πολυαγαπημένο μας Γιασεμί. Και, ενώ, για του λόγου το αληθές, το μαγαζί το έχουμε συνδυάσει με καλοκαίρι, μαξιλάρες στα σκαλάκια και μυρωδιά από -τι άλλο- γιασεμί, εμείς ερχόμαστε να σας πούμε πως και τον χειμώνα, το Γιασεμί είναι ένα από τα must visit στέκια της πόλης. Λαμπάκια, vintage αισθητική και μία ζεστή φιλόξενη αύρα, συνθέτουν ένα από τα καταλληλότερα μέρη για να απολαύσουμε το τσάι μας, όταν η θερμοκρασία πέσει.
Διεύθυνση: Μνησικλέους 23, Αθήνα 10555
Τηλέφωνο: 2130417937

Lotte Cafe-Bistrot
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη θεοδώρα έλλη αθανασοπούλου (@lotte_cafe_bistrot)

Θα παραμείνουμε στην ευρύτερη περιοχή και θα πάμε σε ένα μέρος βγαλμένο από κάποια γαλλική ταινία και το Lotte. Πανέμορφο και άκρως ρομαντικό, το Lotte είναι ένα από εκείνα τα μαγαζιά, που σε ταξιδεύουν στην παλιά Αθήνα και σε κάνουν να θες να ρομαντικοποιήσεις τα πάντα γύρω σου. Κουκλίστικο, με πολλά χρώματα και πολλά λουλούδια και, φυσικά, με επιλογές για τους λάτρεις του τσαγιού. Αν, λοιπόν, έχετε διάθεση για μία ρομαντική έξοδο για τσάι, ξέρετε πού να πάτε!
Διεύθυνση: Τσάμη Καρατάσου 2, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2114078639

Το Τσάι

Ένα από τα αγαπημένα μας tea shops της Αθήνας, το Τσάι το θυμόμαστε από αρκετά παλιά και, η αλήθεια είναι, ότι από τότε έχει αλλάξει αρκετά. Πλέον, πρόκειται για έναν χώρο, που είναι περισσότερο για να δοκιμάσεις και να αγοράσεις τις ποικιλίες τσαγιού που θέλεις, παρά για να κάτσεις. Ωστόσο, τα έχει και τα τραπεζάκια του, και εμείς αγαπάμε να το επισκεπτόμαστε. Το όλο σκηνικό μας ταξιδεύει σε μία γαλήνια ανατολή, με ανοιχτά χρώματα, έντονη την παρουσία του ξύλου και χαλαρωτική μουσική και είναι το must visit spot για όλους τους λάτρεις του τσαγιού εκεί έξω.
Διεύθυνση: Αλ. Σούτσου 19, Αθήνα 10671
Τηλέφωνο: 2103388941

Ohayo Teahouse

Για το Ohayo Teahouse έχουμε ξαναμιλήσει πρόσφατα, αλλά δεν θα γινόταν να μην το συμπεριλάβουμε σε ένα θέμα αφιερωμένο στα μαγαζιά με τσάι στην Αθήνα. Καταπράσινο, με ανατολίτικα στοιχεία και τεράστια -αλλά πραγματικά τεράστια- ποικιλία τσαγιών, όσοι tea lovers δεν το έχετε επισκεφθεί ακόμα, προτείνουμε να το βάλετε αμέσως στη λίστα σας, ειδικά τώρα, που έρχονται γιορτές.
Διεύθυνση: Αγίας Βαρβάρας 79, Αθήνα 17235
Τηλέφωνο: 2104124373

Petite Fleur
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη petitefleurofficial_ (@petitefleurofficial_)

Και κλείνουμε με παριζιάνικο αέρα και ένα πολύ αγαπημένο μας vintage μαγαζί, που φημίζεται για τα ροφήματά του. Ο λόγος για το Petite Fleur, που, ειδικά όταν πλησιάζουν οι γιορτές, αποτελεί must visit spot για όλους εμάς τους λάτρεις των cozy καταστάσεων. Αν. λοιπόν, είστε από εκείνους, που θέλουν την απόλυτα χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα για να απολαύσουν το τσάι τους, μην ψάχνετε άλλο. Το Petite Fleur είναι το μέρος για εσάς.
Διεύθυνση: Ομήρου 44, Αθήνα 10672 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2103613169

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b