Το καλύτερο φρούτο στον κόσμο είναι από την Ελλάδα – Η λίστα με τη 10άδα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ TasteAtlas τοποθετεί στην κορυφή του καταλόγου της για τα φρούτα ένα ελληνικό προϊόν.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ εγκυκλοπαίδεια γεύσεων, TasteAtlas, ένας παγκόσμιος άτλαντας παραδοσιακών πιάτων, τοπικών υλικών και αυθεντικών εστιατορίων κατατάσσει στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων φρούτων ένα ελληνικό.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση της λίστας είναι τα φημισμένα ροδάκινα Νάουσας, ενώ μέσα στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην 7η θέση βρίσκονται τα μανταρίνια Χίου.
Η TasteAtlas έχοντας καταλογογραφήσει πάνω από 10.000 φαγητά και ποτά, τοποθετεί στην κορυφή του καταλόγου της για τα φρούτα ένα ελληνικό προϊόν, το οποίο είναι υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που οφείλονται στο μικροκλίμα του Βερμίου, στο έδαφος, το νερό και στην τεχνική καλλιέργειας της ροδακινιάς.
Διαβάστε περισσότερα στο Reader
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google