MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν και πότε;

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας – Επι ποδός τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας

Monopoli Team

Δρακόντεια είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, χιλιάδες αστυνομικούς και προελέγχους περιλαμβάνει ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας για την Τετάρτη (6/12). Μάλιστα, θα υπάρξει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν: Οι δρόμοι που θα επηρεαστούν12.09.2018

Αυτό τον σχεδιασμό θα τον υλοποιήσουν τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας ενώ ελικόπτερα και drones θα δίνουν την εικόνα από αέρος προκειμένου να κατευθύνουν της επίγειες δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί φραγμοί και οι περιπολίες θα καθοριστούν ανάλογα με τα δρομολόγια των συγκεντρώσεων – πορειών.

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b