MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ

5 έξυπνα και οικονομικά tips για φαίνεται το σπίτι σου πιο κομψό

Για εσένα που θέλεις να δώσεις έναν νέο αέρα στο σπίτι σου!

Monopoli Team

Ακόμα και οι μικρές αλλαγές σε έναν χώρο, και στην προκειμένη περίπτωση σε ένα σπίτι, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα και μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, χωρίς να χρειάζεται να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Μερικά λουλούδια, λίγες πινελιές τέχνης και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες, μπορούν να αναβαθμίσουν απευθείας το σπίτι σου, κάνοντάς πιο κομψό. Ακολουθούν 5 έξυπνα tips που μπορείς να ακολουθήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 tips διακόσμησης που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχική υγεία σου12.09.2018

Δώσε έμφαση στον φωτισμό

Ο σωστός φωτισμός είναι το παν για να φαίνεται το σπίτι ή ο χώρος σου πιο κομψός. Ουσιαστικά, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς μόλις μπαίνει κάπου. Ο καλός φωτισμός μπορεί να «αγκαλιάσει» αμέσως το σπίτι από μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αναλόγως με τα vibes που θέλεις να δημιουργήσεις, μπορείς είτε να παίξεις με τις αντιθέσεις είτε να κινηθείς σε ψυχρό ή ζεστό φωτισμό.

Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά

Αν θέλεις να δώσεις μια κομψή πινελιά στο σπίτι σου, αλλά αισθάνεσαι ότι δεν τα καταφέρνεις, ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν προσθέτεις τα κατάλληλα διακοσμητικά. Είναι σημαντικό να δώσεις μια ταυτότητα στον χώρο, χωρίς φυσικά να υπερβάλλεις. Σκέψου το στιλ διακόσμησης που σε εκφράζει καλύτερα και ξεκίνησε να ψάχνεις (ή να φτιάχνεις) ό,τι σου αρέσει.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b