MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To νέο Business Lunch Menu του Milos Athens είναι μια γαστρονομική εμπειρία με γεύση Ελλάδας

Το εστιατόριο του Milos Athens στην καρδιά της πόλης παρουσίασε το νέο Business Lunch Menu με την υπογραφή του Chef, Κώστα Σπηλιάδη.

Monopoli Team

To νέο Business Lunch Menu, πιστό όπως κάθε νέο εγχείρημα στις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν εδώ και 44 χρόνια το Milos, αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό πρώτων υλών, κατάλληλων να αναδείξουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γη και η Μεσόγειος θάλασσα.

Το νέο Business Lunch Menu είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή (12.00-16.00) στην τιμή των 48€, διαθέτοντας μια πληθώρα επιλογών σε λάτρεις κάθε είδους. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η Κυθηραϊκή Κακαβιά, το ψητό χταπόδι Λήμνου με φάβα Σαντορίνης, καθώς και το διαχρονικά αγαπημένο λαυράκι σε κρούστα αλατιού, ενώ μια ξεχωριστή θέση διεκδικούν η παραδοσιακή καρυδόπιτα με τα σπιτικά παγωτά που τη συνοδεύουν.

Σχετικά με το Εστιατόριο Milos

Το εστιατόριο Milos άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό τον Ιανουάριο του 2004 και το 2021 μεταφέρθηκε σε νέα τοποθεσία, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5, για να γίνει το επίκεντρο του ξενοδοχείου Milos στην καρδιά της Αθήνας.

Η επιτυχία της απέριττης ελληνικής κουζίνας των εστιατορίων Milos βασίστηκε σε μια απλή ιδέα: όταν έχεις άριστες πρώτες ύλες, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε εντυπωσιακές τεχνικές για να προσφέρεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Έτσι, τα εστιατόρια Milos, καταφέρνουν να τιμούν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις, σερβίροντας τα φρεσκότερα ψάρια και θαλασσινά της Μεσογείου.

Διεύθυνση
Ξενοδοχείο Milos, Κολοκοτρώνη 3-5, +30 216 600 3320

Περισσότερα από Γεύση
Σχετικά Θέματα
Γεύση
Το Benedict Berlin έφτασε στην Αθήνα – Το all day concept που αλλάζει την εμπειρία του πρωινού
Γεύση
Στην Κοκέτα στο Ψυχικό, τα βράδια έχουν νοστιμιά και κέφι
Αγορές
Χριστουγεννιάτικη γλυκιά “επιδρομή” σε ζαχαροπλαστεία της πόλης
Γεύση
Η ελληνική κουζίνα στη 2η θέση παγκοσμίως για το 2025-26
Βγαίνουμε έξω
Εκεί θα φας όσο θες: 5 all you can eat ασιάτικα στέκια στην Αθήνα
Γεύση
Παγκόσμια Ημέρα Τούρκικου Καφέ – Κάθε γουλιά διηγείται μια ιστορία
Γεύση
Νέα εποχή με το γαστρονομικό take over της Αίγλης Ζαππείου
Βγαίνουμε έξω
Πάμε Κυψέλη: Τα νέα στέκια που πρέπει να ανακαλύψεις
Βγαίνουμε έξω
Fiesta στη γεύση με 5 must try μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα
Βγαίνουμε έξω
Φρέσκα, αφράτα και πεντανόστιμα: 5 μαγαζιά για cookies που πρέπει να δοκιμάσεις
Βγαίνουμε έξω
Φθινοπωρινό brunch σε 5 cozy μαγαζιά της Αθήνας
Βγαίνουμε έξω
5 διευθύνσεις στα δυτικά της Αθήνας για το τέλειο dinner date