MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άλλο ένα trailer για το Poor Things του Λάνθιμου – Πότε κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Ένα ακόμη τρέιλερ κυκλοφόρησε για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone.

Monopoli Team

Ένα ακόμη τρέιλερ κυκλοφόρησε για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως Bella Baxter, μία εκκεντρική κοπέλα που είναι αποφασισμένη να εξερευνήσει τη ζωή – σε όλες της τις εκφάνσεις.

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε για ακόμη μια φορά τον φανταστικό και μυστικιστικό κόσμο του Poor Things, καθώς το κοινό περνάει χρόνο με την Bella της Emma Stone. Με διάρκεια λίγο περισσότερο από ένα λεπτό, το trailer εστιάζει στις περιπέτειες που περιμένουν την Bella, καθώς βιώνει τον κόσμο σε όλο του το μεγαλείο – αλλά και με όλα του τα ελαττώματα.

Το τρέιλερ καταφέρνει επαρκώς να ισορροπήσει τη γοητεία με το μυστήριο και, όπως σημειώνει ο χαρακτήρας του Mark Ruffalo, “οτιδήποτε περισσότερο είναι πάρα πολύ”.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί διασκευή ενός μυθιστορήματος του συγγραφέα Αλισντερ Γκρέι του 1992, γνωστό στα ελληνικά και ως “Χαμένα Κορμιά”.

Στο εμβληματικό cast της ταινίας συναντάμε εκτός από την Emma Stone, τον Willem Dafoe, τον Mark Ruffalo, τον Rumy Youssef.

Ο Dafoe υποδύεται τον εκκεντρικό επιστήμονα Dr. Godwin Baxter, ο οποίος κάνει πειράματα στην Bella Baxter, ενώ ο Ruffalo υποδύεται τον σκοτεινό δικηγόρο Duncan Wedderbum, ο οποίος προσπαθεί να δείξει στην Bella Baxter τους τρόπους του βικτοριανού κόσμου τους.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης ο κωμικός Jarod Carmichael (On the Count of Three) ως Harry Astley, η Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood) ως Felicity, η Kathryn Hunter (Andor) ως Swiney και ο Christopher Abbott (Catch-22) ως Sir Aubrey de la Pole Blessington.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Poor Things» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2024.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

Πρόκειται για την τελευταία συνεργασία μεταξύ της Stone και του Λάνθιμου, που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία The Favourite, η οποία κέρδισε το BAFTA καλύτερης βρετανικής ταινίας, και αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω σε ένα άλλο επερχόμενο πρότζεκτ με τίτλο “And”, μαζί με την μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Βληχή” που έκανε πρεμιέρα στην Λυρική. Ο Λάνθιμος μοιράστηκε επίσης ότι οι δύο τους εργάζονται πάνω σε ένα άλλο μυστικό πρότζεκτ που γύρισε στην Ελλάδα – το οποίο ωστόσο προς το παρόν κρατάει κρυφό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ζοζεφίν και Ναπολέων12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b