MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Φλέρταρα καιρό με το θέατρο – Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή» (vid)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέατρο, την «Εκατομμυριούχο», αλλά και την τηλεόραση.

Monopoli Team

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν χθες (21/11) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το θέατρο και την «Εκατομμυριούχο», στην οποία πρωταγωνιστεί, τα όνειρα της, την ευτυχισμένη περίοδο που βιώνει.

«Από το τραγούδι δεν φεύγω τόσο εύκολα. Το θέατρο μου είχε λέιψει πολύ. Τελευταία φορά που βρέθηκα στο θέατρο ήταν το 2015 στο Εθνικό, πριν από οχτώ χρόνια δηλαδή. Το φλερτάρω καιρό, τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί. ήταν μία πολύ ωραία πρόταση και μου έδωσε μεγάλη χαρά και μόνο στο άκουσμα. Το θέατρο είναι ομαδικό και οι αγωνίες μοιράζονται» ανέφερε για την παράσταση που ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την τραγουδίστρια αν θα έκανε τηλεόραση. «Από το κοντρόλ με ρωτάνε αν θα έπαιζες σε κάποια σειρά, ποια θα ήταν;» ρώτησε.

«Θα ήθελα να παίξω στη “Μάγισσα”, στο “Milky Way” και στο “Ναυάγιο”» είπε και πρόσθεσε ότι για έναν ρόλο που θα της άρεσε πολύ, θα δεχόταν να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Κακλέας: Ο καλλιτέχνης υπηρετεί μια ουτοπία. Μόνο με αυτή την έννοια, ευσταθεί ο ισχυρισμός του «είμαι Αριστερός»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b