MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Rolling Stones επιστρέφουν δυναμικά με νέα περιοδεία το 2024

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν ξανά τις συναυλίες το 2024, ώστε να προωθήσουν το “Hackney Diamonds”.

Monopoli Team

Όπως αναμενόταν, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν ξανά τις συναυλίες το 2024, ώστε να προωθήσουν το νέο άλμπουμ τους, “Hackney Diamonds”.

Η περιοδεία των Rolling Stones ξεκινά από το Χιούστον στις 28 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου στη Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια.

Το συγκρότημα, με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ, θα εμφανιστεί σε 16 πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά, παίζοντας έναν συνδυασμό από κλασικά κομμάτια και τραγούδια από το νέο άλμπουμ, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Η περιοδεία των “γερόλυκων της ροκ” χρηματοδοτείται από την AARP – την μακροχρόνια ομάδα συμφερόντων των ΗΠΑ που επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν άτομα άνω των 50 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτρας, πούπουλα και τραγούδια… καθόλου ντεμοντέ: Ένα βράδυ με τους Polkar στον Σταυρό του Νότου12.09.2018

Η ανακοίνωση δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το βασικό τρίο διανύει ή πλησιάζει τα 80ά γενέθλιά του. Το συγκρότημα έχει περιοδεύσει σχεδόν κάθε χρόνο αυτόν τον αιώνα και έπαιξε ένα σετ επτά τραγουδιών έκπληξη στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά live αρκετά νέα τραγούδια.

Παράλληλα, εδώ και αρκετές μέρες κυκλοφορούσαν φήμες για την επιστροφή των Rolling Stones στα στάδια με μία περιοδεία, αφού το συγκρότημα άφηνε μηνύματα (όπως το λογότυπό τους με την επιγραφή “Miss You”) σε ανύποπτα μέρη στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το γκρουπ έπαιξε για τελευταία φορά στη Βόρεια Αμερική στην περιοδεία “No Filter” το 2021, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του ντράμερ Charlie Watts, ο οποίος είχε χάσει μόλις μία συναυλία από τότε που μπήκε στο γκρουπ το 1962.

Η επερχόμενη περιοδεία θα κάνει μια στάση στο New Orleans Jazz and Heritage Festival του 2024 για μια ειδική εμφάνιση στις 2 Μαΐου.

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το «Hackney Diamonds», το πρώτο νέο άλμπουμ τους με αυθεντικό υλικό μετά το «A Bigger Bang» του 2005, που αποτέλεσε και την πρώτη τους κυκλοφορία μετά το θάνατο του Charlie Watts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Rolling Stones: Τα Hackney Diamonds είναι παντοτινά12.09.2018

Με πληροφορίες από το Variety

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b