MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στα 770 τα προϊόντα της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε 37 βασικές κατηγορίες

Μεγάλη ανταπόκριση εξακολουθεί να έχει η πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» με 770 προϊόντα να συμμετέχουν μέχρι τώρα.

Photo by Franki Chamaki on Unsplash
Photo by Franki Chamaki on Unsplash
Monopoli Team

Μεγάλη ανταπόκριση εξακολουθεί να έχει η πρωτοβουλία της κυβέρνησης «Μόνιμη Μείωση Τιμής». Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοινώνει ότι μέχρι 13 Νοεμβρίου 2023 τα προϊόντα που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία ήταν συνολικά 770.

Σημειώνεται ότι έχει ξεπεραστεί κατά πολύ ο αρχικός στόχος των 500 κωδικών με μείωση το λιγότερο 5% στα ράφια των σούπερ μάρκετ για τουλάχιστον έξι μήνες. Τα προϊόντα αυτά αφορούν 37 βασικές κατηγορίες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί 62 εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣωτήρης Τσαφούλιας: «Έχουμε χάσει την μάχη με το αυτονόητο – Τραγική απόδειξη εγώ» (vid)12.09.2018

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «H πρωτοβουλία “Μόνιμη Μείωση Τιμής” βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση. Το γεγονός αυτό μας ικανοποιεί αλλά δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τον αρχικό στόχο μας. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα νοικοκυριά και τους ευάλωτους συμπολίτες μας, δίνοντας καθημερινά τη μάχη με την ακρίβεια. Την ίδια στιγμή, συνεχίζουμε τους εντατικούς ελέγχους για την πάταξη της αισχροκέρδειας. Η κυβέρνηση στέκεται με συνέπεια δίπλα στους πολίτες».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRomaland: Οι Ρομά απευθύνονται σ’ εκείνους που δεν ακούν12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b