MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχουμε χάσει την μάχη με το αυτονόητο – Τραγική απόδειξη εγώ» (vid)

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που μοιράζεται δημόσια τις σκέψεις του.

Monopoli Team

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε σήμερα (14/11) καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία του “Έτερος Εγώ”, την νέα του σειρά “17 Κλωστές”, αλλά και τον λόγο που επιλέγει να μοιράζεται δημόσια τις σκέψεις του.

“Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι;” ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους. “Σπουδαίος άνθρωπος είναι να μπορείς να είσαι εκείνος που θες να είσαι χωρίς να ενοχλείς κανέναν και να επιτρέπεις και στον συνάνθρωπό σου το ίδιο ακριβώς, από εκεί ξεκινούν όλα” απάντησε ο σκηνοθέτης, με τον παρουσιαστή να του απαντά ότι αυτό είναι το “αυτονόητο”.

“Μα την έχουμε χάσει την μάχη με το αυτονόητο. Τραγική απόδειξη εγώ. Το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει να με ακούσει τόσο πολύ, λες και θα πω κάτι καινούριο, ενώ θα πω τα αυτονόητα, σημαίνει ότι έχουμε χάσει τη μάχη” απάντησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ ανέφερε ότι αυτά τα αυτονόητα προσπαθεί να τα εξηγεί και στα έργα του. “Θεωρώ ότι όταν επικοινωνείς  σε εναν άνθρωπο το αποτέλεσμα μιας σκέψης σου, οφείλεις να του εξηγήσεις τον μηχανισμό αυτής της σκέψης, αν θεωρείς οτι αυτή η σκέψη μπορεί να τον πάει παρακάτω”.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης περιέγραψε επίσης τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεται τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, λέγοντας ότι “Οι επιτυχίες μάς «φυλακίζουν». Οι αποτυχίες μάς πεισμώνουν, λες πρέπει να πάω παρακάτω”, ενώ αποκάλυψε ότι δεν βλέπει ως προσωπική επιτυχία το “Έτερος Εγώ”. “Επιλέγω ιστορίες που πιστεύω ότι είναι ωραίες να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Όταν μία ιστορία με δονεί και με συν- κινεί σπεύδω να την μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν κοιτάζω πίσω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλγα Μαλέα: «Οι γυναίκες σκηνοθέτριες ακούγονται λιγότερο από τους άντρες» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b