MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τιτανικός: Σε δημοπρασία βγαίνουν αντικείμενα του μυθικού πλοίου

Σε δημοπρασία βγαίνει ένα σπάνιο κειμήλιο που έχει συνδεθεί με τον Τιτανικό, το πιο πολυσυζητημένο ναυάγιο στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Monopoli Team

Σε δημοπρασία βγαίνει στις 11 Νοεμβρίου ένα σπάνιο κειμήλιο που έχει συνδεθεί με το πιο πολυσυζητημένο ναυάγιο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο λόγος για τον Τιτανικό και το μοναδικό μενού που έχει διασωθεί από το δείπνο των επιβατών πρώτης θέσης στις 11 Απριλίου 1912.

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως στρείδια, αρνί και πάπια, και φέρει ευδιάκριτα σημάδια από το ναυάγιο.

Το μενού, που θα παρουσιαστεί στο κοινό έναν αιώνα μετά την τραγική καταστροφή του Τιτανικού, αναμένεται να πωληθεί σε τιμή μεταξύ 50.000 και 70.000 λιρών και οι γνώστες των δημοπρασιών αναφέρουν πως αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στους συλλέκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMattman: Το τελευταίο φιλόδοξο πρότζεκτ του Matthew Perry που δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ12.09.2018

Ταυτόχρονα με το μενού, σε δημοπρασία θα βγει και μια κουβέρτα από την πρώτη θέση του πλοίου διάσωσης Carpathia της White Star Line, η οποία και δόθηκε στους επιζώντες του ναυαγίου του Τιτανικού για να ζεσταθούν στο κατάστρωμα μέχρι να φτάσουν στη Νέα Υόρκη. Η τιμή της κουβέρτας του Carpathia αναμένεται να κυμανθεί από 70.000 έως 100.000 λίρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

[relart 2]

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b