MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Νίκος Κουρής για την “Εκατομμυριούχο”: «Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι αποκάλυψη» (vid)

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εκπομπή του MEGA, “Ελένη”, για τη συμπρωταγωνίστρια του Ελεονώρα Ζουγανέλη, στην “Εκατομμυριούχο”.

Monopoli Team

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής “Ελένη”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη: την “Εκατομμυριούχο”.

«Είπα αμέσως ναι στον Εκατομμυριούχο, ενώ είχα πει ότι δεν θα κάνω θέατρο, γιατί ήταν η Ελεονώρα, ο Κακλέας, το Παλλάς και κυρίως ήταν αυτό το έργο με την Ελεονώρα, η οποία είχε ήδη κλείσει. Εγώ τη θαυμάζω πολύ και αποδείχτηκε από τις πρόβες ότι είναι ένας άνθρωπος τρομερά επαγγελματίας, τρομέρα καλή ψυχή. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος με την Ελεονώρα και της το λέω κάθε μέρα.

Η Ελεονώρα είχε άγχος άλλα έδωσε τόσο πολύ από τον εαυτό της γι’ αυτό. Είναι όλο πάνω της. Είναι τεράστιος ο όγκος του ρόλου. Συν τα τραγούδια που το μιούζικαλ είναι μια ειδική τεχνική. Τραγουδάει η Ελεονώρα αλλά μέσα στον ρόλο και ο κόσμος το αγκαλιάζει. Νομίζω, είναι αποκάλυψη η Ελεονώρα σε αυτό το έργο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Εκατομμυριούχος: Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκο Κουρή στο Παλλάς-Πλάνα από τις πρόβες12.09.2018

«Αυτό είναι ένα έργο με πολιτικά ανοίγματα» είπε ο Νίκος Κουρής για την “Εκατομμυριούχο”.  «Το έργο δείχνει δύο ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά και οικονομικά στρώματα. Πρέπει να τα ξεπεράσουν αυτά οι άνθρωποι και είναι δύσκολο και για τις δύο μεριές. Νομίζω όμως, πως εάν υπάρχει αγάπη και οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τότε μπορούν να το κάνουν αυτό, μπορείς να το ξεπεράσεις».

“Εγώ θέλω η ζωή να είναι πανηγύρι, δεν θέλω να είναι μια συνήθεια, γιατί σβήνω. Θέλω να έχει εκπλήξεις, εντάσεις, ηρεμία, αλλά να είναι ζωντανή, να είναι εν εξελίξει” είπε για τη ζωή και τον έρωτα.

“Θέλει ταλέντο αυτό. Πρέπει να ξανακοιτάξεις τον άνθρωπο σου. Τα ζευγάρια συνήθως δεν αλλάζουμε μαζί. Έχουμε άλλες διαδρομές και ο άνδρας και η γυναίκα είναι διαφορετικοί. Είναι άλλες οι ανάγκες της γυναίκας” ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι σε μία στιγμή που θέλει να νιώθει πως θέλει να είναι πιο γενναιόδωρος με τους ανθρώπους, με τα συναισθήματά του, με την οικογένειά του.

«Είμαι πιο χαλαρός και πιο γενναιόδωρος σε όλα. Και νομίζω ότι πια μπορώ να δώσω περισσότερη αγάπη» είχε πει και σε συνέντευξή του με τη Στέλλα Χαραμή για το Monopoli.gr. “Η οικογένειά μας έχει αντέξει εξαιτίας της ‘Ελενας. Είναι μοναδική. Δεν ξέρω άλλο τέτοιο πρόσωπο σαν εκείνη. Είναι από άλλο σύμπαν. Γιατί εγώ είμαι δύσπιστος στην δοσμένη αγάπη” είχε αναφέρει τότε για τη σύντροφό του, ηθοποιό και χορεύτρια, Έλενα Τοπαλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλενα Τοπαλίδου: Μπορώ να δώσω πολλή αγάπη κι αυτό κάνει τους άλλους να σαστίζουν12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b