MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Δοκιμάζουμε παρέα τα καλύτερα cinnamon rolls της πόλης

Πάμε να εντοπίσουμε μαζί 5 σημεία στην πόλη, με τα καλύτερα cinnamon rolls, για να μπούμε σιγά, σιγά σε φθινοπωρινό mood!

Μαριαλενα Μάλλιου | 04.11.2023

Ο καιρός τελευταία δεν μάς έχει βοηθήσει καθόλου, δυστυχώς, να μπούμε σε φθινοπωρινό mood. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, κάτι πάει να γίνει, με το σκηνικό να θυμίζει (επιτέλους) κάπως φθινόπωρο.

Από τη μία, λοιπόν, εμπνεόμενη από την μικρή αυτή αλλαγή του καιρού και από την άλλη θέλοντας να κάνω ένα είδους manifesting για να φέρει μαζί του το πολυπόθητο “hygge” για το οποίο ανυπομονώ, έφτασε η ώρα για ένα άκρως φθινοπωρινό (και αγαπημένο) θέμα. Ο λόγος για τα πολυαγαπημένα μας cinnamon rolls, ή ρολάκια κανέλλας – για όσους το προτιμάτε ελληνιστί – και 5 “must visit” μαγαζιά αν είστε λάτρεις τους. Πάμε, λοιπόν, να εντοπίσουμε μαζί όλα τα hot spots, στα οποία θα βρείτε τα καλύτερα cinnamon rolls της πόλης!

Noemi
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Με minimal και ταυτόχρονα cozy διάθεση, το Noemi στου Ζωγράφου είναι γνωστό, μεταξύ άλλων, και για τα πεντανόστιμα cinnamon rolls του. Ένας υπέροχος χώρος, με πολύ φιλόξενο προσωπικό, κατάλληλος τόσο για βόλτα, όσο και για διάβασμα (για τους πιο “μελετηρούς” της παρέας) ή δουλειά και με ιδιαίτερη, αφαιρετική αισθητική – με το λευκό και το ξύλο να κυριαρχούν – δημιουργεί το απόλυτο φθινοπωρινό vibe. Όσον αφορά τα cinnamon rolls του μαγαζιού, ζεστά, “τσουπωτά” και αφράτα, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!
Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 138, Αθήνα 15773
Τηλέφωνο: 6977031225

Dope Roasting Co
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ακόμη ένα spot που φημίζεται για τα cinnamon rolls του είναι το Dope Roasting Co. Το αγαπημένο μαγαζί, το οποίο αγαπάμε να επισκεπτόμαστε για καφέ και διάβασμα, έχει μερικά από τα πιο “διάσημα” cinnamon rolls της Αθήνας -και όχι άδικα. Αφράτα, μαλακά και άκρως αρωματικά, μάς συντροφεύουν τέλεια στο διάβασμα ή τη δουλειά μας.
Διεύθυνση: Βίσσης 25, Αθήνα 10551 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2103215209

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 μαγαζιά της Αθήνας για την απόλυτη Halloween έξοδο12.09.2018

Kolor.
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Αφαιρετικό, minimal και άκρως στιλάτο, το kolor. με τον απίστευτο καφέ του έχει κατακτήσει, τον τελευταίο καιρό, τα Εξάρχεια. Τι άλλο μπορούμε να βρούμε στο kolor. εκτός από καλό καφέ; Μα, φυσικά, ζεστά cinnamon rolls! Αν είστε έτοιμοι για το απόλυτο φθινοπωρινό mood, μην αργείτε! Το kolor. σας περιμένει!
Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 7-9, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103810017

Kora Bakery
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Κάποια από τα καλύτερα cinnamon rolls της πόλης θα βρείτε και στον αγαπημένο φούρνο του Λυκαβηττού. Ο λόγος για το Kora Bakery, που με το στιλ και την ποικιλία στις γεύσεις του, έχει γίνει must visit spot για τους Αθηναίους. Τα cinnamon rolls του μαγαζιού, είναι ό,τι πρέπει για να σε “ζεστάνουν” μία δροσερή φθινοπωρινή ημέρα. Συν ένα από εμάς και για τα cardamom buns του Kora, που είναι παρόμοια με τα cinammon rolls και με πολύ ιδιαίτερο άρωμα, που τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Διεύθυνση: Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 44, Αθήνα 10673
Τηλέφωνο: 2103627855

Mimi’s Cafe Vegan
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Μικρό, πολύχρωμο, με neon φωτάκια, pop διάθεση και -όπως καταλαβαίνεται και από το όνομα- vegan γευστικές προτάσεις, το Mimi’s Cafe Vegan, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μάς περιμένει για να μας συστήσει τα δικά του cinnamon rolls. Η φιλοσοφία του μαγαζιού λέει πώς όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μας αρέσει πάρα πολύ! Όσο για τα ρολάκια κανέλας του Mimi’s Cafe, είναι πολύ γλυκά και αφράτα, με έντονο άρωμα κανέλλας. Από εμάς, είναι σίγουρα ναι!
Διεύθυνση: Πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας 4, Αθήνα 11472
Τηλέφωνο: 2106412000

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b