MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5+1 μαγαζιά της Αθήνας για την απόλυτη Halloween έξοδο

Εξερευνούμε μερικά από τα πιο spooky μέρη για να απολαύσουμε τον καφέ, το φαγητό ή το γλυκό μας, γιορτάζοντας το Halloween!

πηγή: unsplash
πηγή: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Τρομακτική, spooky και έτοιμη να μας χαρίσει “ανατριχίλες”, η αγαπημένη μας γιορτή του χρόνου έφτασε και μαζί της φέρνει τη γνωστή creepy ατμόσφαιρά της. Το Halloween είναι σχεδόν εδώ και πολλά από τα μαγαζιά της Αθήνας έχουν πιάσει τον παλμό της πιο “σκοτεινής” ημέρας του χρόνου.

Κολοκύθες, σκελετοί, αράχνες και πολλά πολλά ακόμα, στολίζουν διάφορα καφέ και εστιατόρια, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα, ώστε να μπούμε και εμείς στο πνεύμα της ημέρας. Και, για να μην τα λέμε και μόνο στη θεωρία, πάμε να δούμε μαζί, μερικά από τα πιο spooky μέρη για να απολαύσουμε τον καφέ, το φαγητό ή το γλυκό μας, γιορτάζοντας το Halloween!

Cap Cap
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)

Μπορεί κάθε χρόνο να είναι στη λίστα μας, αλλά το Cap Cap βρίσκεται κάθε χρόνο στα must visit για το Halloween για διαφορετικό λόγο. Μιλάμε, φυσικά, για το Cap Cap στο Αιγάλεω, που φέτος γιορτάζει την πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου με ένα Harry Potter tribute. Μάγοι, κουκουβάγιες, αράχνες, ιπτάμενα κεριά, χωρίς, φυσικά, να λείπουν από την όλη ατμόσφαιρα και τα στοιχεία του Halloween -σκελετοί και κολοκύθες- συνθέτουν ένα επιβλητικό σκηνικό, που μας παίρνει από τον κόσμο των muggles και μας πηγαίνει ένα ταξίδι στο Hogwarts και στον υπέροχο κόσμο της μαγείας!
Διεύθυνση: Πανόρμου 16, Αιγάλεω 12242
Τηλέφωνο: 2105904116

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το “The Blair Witch Project” έως το “Midsommar”: 10 ταινίες για την απόλυτη Halloween ατμόσφαιρα12.09.2018

Little Kook

Ακόμα ένα κλασσικό must visit για αυτές τις ημέρες που διανύουμε, το Little Kook ξεκινάει, κάθε χρόνο, να γιορτάζει από νωρίς το Halloween. Μάγισσες, σκελετοί, ιστοί, κολοκύθες και μία απόκοσμη ατμόσφαιρα, επικρατούν εδώ και λίγο καιρό στο μαγαζί, που μοιάζει με μία πύλη στον κόσμο του Halloween. Αν θέλετε να τρομάξετε, να μαγευτείτε και να μπείτε στο πνεύμα των ημερών, μην αργείτε! Το Little Kook σας περιμένει!
Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 17, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2103214144

TGI Fridays

Κλασσική αμερικάνικη αλυσίδα, τα TGI Fridays προφανώς και θα γιόρταζαν το Halloween και με το παραπάνω! Πέρα από τον στολισμό και το creepy aesthetic, το μαγαζί έχει ξαναφέρει, σε συνεργασία με το Cap Cap, μερικά από τα πιο spooky γλυκά που έχετε φάει ποτέ (yummy spider, wicked pumpkin και death by chocolate). Παράλληλα -επειδή οι εορτασμοί δεν περιορίζονται μόνο εκεί- ανήμερα του Halloween, θα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα Tiki Cocktails του μαγαζιού με 3,5 ευρώ (το ένα). Αν αυτά δεν σας έχουν ήδη βάλει στο κλίμα της γιορτής, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σας βάλει.
Διεύθυνση: Νεοφύτου Βάμβα 2, Αθήνα 10674 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2107227721

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού τρώμε καλό και οικονομικό sushi στην Αθήνα;12.09.2018

Ergon House

Σε ατμόσφαιρα Halloween μας βάζει και το Ergon House. Το μαγαζί -το οποίο, όπως γνωρίζουμε, περιέχει και ντελικατέσεν- ακολουθεί πάντα τις επιταγές των καιρών, καθώς τα προϊόντα του ανανεώνονται με βάση την εποχή. Επειδή, λοιπόν, το φθινόπωρο είναι η εποχή της κολοκύθας, το κατάστημα έχει στολιστεί με κολοκύθες και έχει “ντυθεί” στα πορτοκαλί, αποτελώντας ένα must visit φθινοπωρινό και halloweenίστικο (ναι, μόλις δημιούργησα αυτή τη λέξη) προορισμό.
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 23, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2100109090

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού τρώμε τα πιο “κολασμένα” ζυμαρικά στην Αθήνα;12.09.2018

Ancho Mexican Grill
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ancho Mexican Grill (@anchomexicangrill)

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το Halloween γιορτάζεται, με διαφορετικές ονομασίες, σχεδόν σε όλες τις κουλτούρες του κόσμου. Μία χώρα, που έχει πολύ “ζωντανή” (εντάξει, λίγο ειρωνικός όρος με βάση αυτό που ακολουθεί, αλλά κάπως ταίριαζε) παράδοση γύρω από την ημέρα των νεκρών, είναι το Μεξικό, με τη Dia De Los Muertos. Δεν θα γινόταν, λοιπόν, ένα κλασσικό μεξικάνικο, όπως το Ancho, να μην γιορτάσει αυτή την ημέρα, με ένα spooky-themed menu. Είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε;
Διεύθυνση: Αιόλου 25, Αθήνα 10551 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 6980436301

Long Talk Coffee
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Long Talk coffee ♾ (@longtalkcoffee)

Και επειδή το Halloween είναι και για τους coffee lovers (ελληνιστί για τους λάτρεις του καφέ), βρήκαμε τον πιο τρομακτικό καφέ της πόλης, ο οποίος είναι έτοιμος να σας βάλει στο mood των ημερών. Ο λόγος για τον Ghost Ginger Iced Latte, του Long Talk Coffee, ο οποίος θα τρομάξει (με την πολύ θετική έννοια) εσάς και τους γύρω σας, καθώς, μέσα του, επιπλέουν μικρά φαντασματάκια. Από εμάς, πάντως, είναι ξεκάθαρο ναι!
Διεύθυνση: Αγίων Πάντων 86, Καλλιθέα 17676
Τηλέφωνο: 2109585900

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠήγαμε στο Sweet Factory Festival: Γίνεται να βρεις τόσα γλυκά σε ένα μόνο φεστιβάλ; Κι όμως γίνεται12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b