MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος… μάς διδάσκει» (vid)

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Κάτια Δανδουλάκη.

Monopoli Team

Καλεσμένος της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς και έκανε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την τηλεόραση και τις αμοιβές της, την συμμετοχή του στους «Πανθέους» του Σκάϊ και την συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη.

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είναι έντονη η παρουσία δραματικών σειρών στην ελληνική τηλεόραση και όχι τόσων κωμωδιών, ο ηθοποιός σχολίασε: «Ίσως είναι οι καιροί που ο κόσμος το ζητάει το δράμα». Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ευτυχής που είναι κομμάτι των «Πανθέων», τη νέα σειρά του Σκάϊ. «Πηγαίνουμε με τόσο κέφι στη δουλειά γιατί έχουμε υλικό να δημιουργήσουμε». 

Όσο για τη συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη στη σειρά, ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας συγκλονιστικός επαγγελματίας…μάς διδάσκει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Πανθέοι: Πρεμιέρα για την νέα σειρά του ΣΚΑΪ – Γοήτευσε και τους πιο απαιτητικούς12.09.2018

Όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης εκείνος απάντησε αρνητικά, ωστόσο παραδέχτηκε πως τον απασχολεί η απήχηση στον κόσμο. «Σίγουρα στεναχωριέσαι για τον κόπο, την αγάπη και την αισιοδοξία που έχεις καταθέσει, όταν μια δουλειά δεν έχει απήχηση». 

«Δεν λέω ότι όποιος δουλέψει στην τηλεόραση θα είναι καλά αμειβόμενος. Εγώ ζω την οικογένειά μου από τη δουλειά, αλλά δεν το κατάφερα εύκολα, δυσκολεύτηκα. Έχω κάνει και δουλειές που δεν τις ήθελα με το ίδιο πάθος όσο άλλες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Θανάσης Κουρλαμπάς πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην παράσταση «Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς», μία θεατρική διασκευή του έργου του Λέον Τολστόι, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, η οποία ανεβαίνει για 5η χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b