MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Με νέους προορισμούς θα υποδεχτεί το χειμώνα το Ελ. Βενιζέλος

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντείνει τη δυναμική του, υποδεχόμενος νέες πτήσεις αλλά και διατηρώντας δρομολόγια που μέχρι χθες εκτελούνταν αποκλειστικά κατά την θερινή περίοδο.

Monopoli Team

Υπέρβαση των προπανδημικών επιδόσεων, ισχυρή ανάκαμψη για τον προορισμό της Αθήνας και υψηλή ζήτηση για διακοπές «αλά ελληνικά» τροφοδότησαν κατά την θερινή περίοδο τις επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού. Συνθήκες που, όπως όλα δείχνουν, διατηρούνται και το χειμώνα αυξάνοντας τις προσδοκίες κυρίως για τον προορισμό της πρωτεύουσας. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντείνει τη δυναμική του, υποδεχόμενος νέες πτήσεις αλλά και διατηρώντας δρομολόγια που μέχρι χθες εκτελούνταν αποκλειστικά κατά την θερινή περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 μαγαζιά της Αθήνας για την απόλυτη Halloween έξοδο12.09.2018

Οι νέοι προορισμοί και τα δρομολόγια που επεκτείνονται τον χειμώνα

Για την ακρίβεια, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, οι επιδόσεις του οποίου ξεπέρασαν φέτος τόσο αυτές του προηγούμενου έτους όσο και του έτους σταθμό για τον ελληνικό τουρισμό, 2019, θα υποδεχτεί τη χειμερινή σεζόν με 32 επιπλέον δρομολόγια και τέσσερις νέους προορισμούς.

Μόνο ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας, Aegean, θα προσθέσει στο πτητικό του πρόγραμμα το Σαρμ Ελ Σέιχ και το Λούξορ στην Αίγυπτο, το Κισινάου στη Μολδαβία, προς το οποίο θα πετά από 3 Νοεμβρίου το Ινσμπρουκ στην Αυστρία από τις 22 Δεκεμβρίου, τη Μπρατισλάβα (Σλοβακία), το Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και το Κισινάου (Μολδαβία). Οι προαναφερθέντες προορισμοί έρχονται να προστεθούν στις πτήσεις με προορισμό το Ντουμπάι που θα εκτελεί η αεροπορική από τις 11 Νοεμβρίου αλλά και στα εποχικά δρομολόγια προς το Μπρίστολ και το Μπίρμινχαμ, τη Μάλαγα, το Μπιλμπάο, το Ταλίν, τη Ρίγα, την Τυνησία τα οποία θα επεκταθούν για πρώτη φορά, κατά την χειμερινή περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: Ελληνικό νησί-έκπληξη στους 50 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για το 202412.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b