MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Με 2.900 δολάρια αγοράζετε την κόκκινη ολόσωμη φόρμα της Rihanna από το Super Bowl – Έχει γίνει ανάρπαστη

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες της για περίπου 13 λεπτά στο State Farm του Γκέντειλ της Αριζόνα, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Monopoli Team

Μόνο λίγες ώρες χρειάστηκαν μετά την ανακοίνωση του διάσημου οίκου Loewe ότι κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση της κόκκινης ολόσωμης φόρμας που είχε φορέσει η Rihanna στο ημίχρονο του Super Bowl 2023, αξίας 2.900 δολαρίων! Η φόρμα έχει γίνει ανάρπαστη.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες της για περίπου 13 λεπτά στο State Farm του Γκέντειλ της Αριζόνα, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Ανέβηκε στη διάσημη σκηνή φορώντας την κατακόκκινη φόρμα που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη διακοσμημένη με τρεις vintage διαμαντένιες καρφίτσες και ένα μετάλικ bustier του Τζόναθαν Άντερσον.

Την συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα sneakers και ένα μακρύ ογκώδες puffer με ασορτί γάντια από την Alaia. Η εμβληματική της εμφάνιση προσέλκυσε 121 εκατομμύρια θεατές ενώ έχει προβληθεί περίπου 191 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMadonna: Πόσα χρήματα αναμένεται να κερδίσει από την περιοδεία της12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b