MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Πίτσα με ρύζι στον φούρνο: Μία συνταγή γεμάτη εκπλήξεις

Σε ποιον δεν αρέσει η πίτσα; Είναι η λύση όταν δεν ξέρεις τι να φας με φίλους για μεσημεριανό ή βραδινό.

Monopoli Team

Ανάμεσα στα δυνατά σημεία αυτού του πιάτου, εκτός από την αποδεδειγμένη νοστιμιά του, είναι και η ευελιξία του. Η πίτσα, στην πραγματικότητα, μπορεί να έχει μια άπειρη ποικιλία συστατικών, από κρέας μέχρι ψάρι και λαχανικά. Ενώ η ζύμη μπορεί να έχει εξαιρετικές εναλλακτικές, όπως ολικής αλέσεως ή δημητριακών.

Υπάρχουν πολλές συνταγές που δείχνουν πώς να ετοιμάσετε την πίτσα βήμα προς βήμα, αλλά σήμερα θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα είδος πίτσας που δεν είναι πολύ γνωστό: πίτσα με ρύζι στον φούρνο. Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι τη συνταγή και πάνω από όλα είναι μια εναλλακτική της κλασικής πίτσας, για να την απολαύσετε τουλάχιστον μία φορά και φυσικά είναι πολύ απλή για να την ετοιμάσετε στο σπίτι.

Πλεονεκτήματα

Αφήνοντας κατά μέρος τα οφέλη που φέρνει το ρύζι, ας εστιάσουμε στα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η συνταγή. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να πούμε ότι είναι μια εξαιρετική λύση για να χρησιμοποιήσετε το ρύζι που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Το δεύτερο αλλά σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι η πίτσα με ρύζι είναι επίσης ιδανική για όσους έχουν κοιλιοκάκη, επειδή δεν περιέχει αλεύρι. Είναι μια πολύ οικονομική συνταγή και, τέλος, ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα. Σήμερα προτείνουμε την εκδοχή του φούρνου, αλλά είναι και εξαιρετική αν ψηθεί σε τηγάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPandan κέικ: Το γλυκό από την Ασία που λατρεύουμε να τρώμε12.09.2018

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Συνταγές
VIMA_WEB3b