MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

ΟΗΕ: 17 εργαζόμενοι της UNRWA έχουν σκοτωθεί από την αρχή του πολέμου -500.000 άμαχοι έχουν αναζητήσει καταφύγιο στις δομές του

«Στη Λωρίδα της Γάζας οι ασταμάτητες αεροπορικές επιδρομές και οι βομβαρδισμοί,έχουν οδηγήσει στον εκτοπισμό ενός εκατομμυρίου ανθρώπων και έχουν προκαλέσει τον θάνατο πάρα πολλών αμάχων», σημείωσε ο ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες.

Monopoli Team

Τουλάχιστον 17 εργαζόμενοι στην υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας Φιλίπε Λατσαρίνι.

«Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 17 συναδέλφων μας σε αυτόν τον βίαιο πόλεμο. Δυστυχώς ο πραγματικός αριθμός θα είναι πιθανόν υψηλότερος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λατσαρίνι.

Κάποιοι «σκοτώθηκαν στα σπίτια τους την ώρα που κοιμόντουσαν με την οικογένειά τους», διευκρίνισε ο ίδιος.

«Υπογραμμίζω ότι από το ξέσπασμα του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου η UNRWA παρέχει τακτικά σε όλες τις πλευρές τα στοιχεία γεωεντοπισμού όλων των υποδομών της στη Λωρίδα της Γάζας. Παρά ταύτα, τουλάχιστον 35 κτίρια έχουν πληγεί μέχρι στιγμής, κάποια από άμεσα πλήγματα», κατήγγειλε ο Λατσαρίνι.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b