MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κατερίνα Διδασκάλου: «Κάνω πρώτη φορά κωμωδία – Είμαι φτιαγμένη γι’ αυτή»

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για τον κωμικό ρόλο έκπληξη που ενσαρκώνει για πρώτη φορά σε μαύρη κωμωδία στο θέατρο.

Φωτογραφία: Γιάννης Βασταρδής
Monopoli Team

Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί στην αριστουργηματική μαύρη κωμωδία «Unfriend», τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία των τελευταίων χρόνων στο West End, που ανεβαίνει αυτή τη σεζόν στον Νέο Ακάδημο.

«Ο κόσμος που με βλέπει σε αυτόν τον ρόλο στο θέατρο μου λέει ότι είμαι φτιαγμένη για κωμωδία. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ελπίζω να σημαίνει κάτι καλό για τα δράματα που έχω κάνει μέχρι τώρα», σχολίασε αστειευόμενη και συνέχισε λέγοντας πως το ζητούμενο για έναν ηθοποιό είναι να δοκιμάζεται σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Μάλιστα ανέφερε πως η συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση, Βάσω Λασκαράκη, την βοήθησε πάρα πολύ στο να λυθεί στον ρόλο της. «Ήξερε ότι κάνω πρώτη φορά κωμωδία και είναι υπέροχη η συνεργασία μας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Διδασκάλου: Δεν περίμενα τη ζωή μου τόσο αντισυμβατική12.09.2018

Όταν ρωτήθηκε σε σχέση με την πληθώρα των σειρών φέτος στην ελληνική τηλεόραση και αν αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος της μυθοπλασίας, η ηθοποιός απάντησε: «Ο κόσμος θα το αποφασίσει αυτό. Όσο γίνονται δουλειές εγώ πιστεύω πως είναι πολύ θετικό». 

Όσο για την απουσία πολλών κωμωδιών στην τηλεόραση, εκείνη σχολίασε πως αυτά αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά και από εποχή σε εποχή.

Εκτός από το θέατρο η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο και στη νέα σειρά της ΕΡΤ1, «Ηλέκτρα». Σε αντίθεση με το θέατρο, στη σειρά υποδύεται τη Δόμνα, μια γυναίκα αυταρχική και χειριστική.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b