MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Γιωργής Τσουρής, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποκαλύπτουν τους ρόλους τους

Λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα με τους «Φόνους στο Καμπαναριό» στον Alpha, οι Γιωργής Τσουρής, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, μάς συστήνουν τους ρόλους τους.

Monopoli Team

Στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης «θεϊκής κωμωδίας» του Alpha, «Φόνοι Στο Καμπαναριό», βρέθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 και η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ελισσάβετ Οικονόμου, συνάντησε τους Γιωργή Τσουρή, Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη και Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ο Γιωργής Τσουρής υποδύεται τον υπαστυνόμο Μιλτιάδη Σοφιανό, ο οποίος μετά από 2 χρόνια που βρίσκεται εκτός δράσης, αναλαμβάνει την επίλυση του μυστηρίου και την ανακάλυψη του δολοφόνου, προσπαθώντας να κερδίσει τη χαμένη του επαγγελματική τιμή. Μιλώντας για το ρόλο του, ο Γιωργής Τσουρής δήλωσε: «Κάνω έναν πολύ πολύ σπουδαίο ντετέκτιβ που δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα. Αυτό που έχω καταλάβει από τα γυρίσματα και από το σενάριο είναι ότι έχει μία συγκίνηση και μία ευαισθησία, η οποία συμπληρώνει ένα ωραίο παζλ».

Ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης ενσαρκώνει έναν από τους δύο «κακούς» της σειράς, τον Γρηγόρη Καραΐσκο και εξομολογείται στην κάμερα ότι το σενάριο και η ομάδα της σειράς είναι πολύ ωραία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Φόνοι Στο Καμπαναριό»12.09.2018

Το «τσιράκι» του Γρηγόρη Καραΐσκου, τον Σταμάτη Τουφεξή, υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας λέγοντας για τον ρόλο του πως «Ο Σταμάτης προσπαθεί μέσα από το δική του οπτική γωνία, να βρει μία λύση στη ζωή του και σε αυτά που του συμβαίνουν. Μιλάμε για ένα φόνο στη σειρά αλλά εμείς τον βλέπουμε από το πρίσμα της κωμωδίας».

Η σουρεαλιστική κωμωδία του Alpha, «Φόνοι Στο Καμπαναριό», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, έρχεται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 για να μας παρασύρει σε ένα κόσμο μυστηρίου με «φονικές» ατάκες και γέλια μέχρι «θανάτου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦόνοι Στο Καμπαναριό: Μπορεί μια vegan pizza γίγας να αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ενός φόνου;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b