MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Forbes: Ένα ελληνικό νησί στα 24 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2024

Τα 24 καλύτερα μέρη του κόσμου για ταξίδια το 2024 αποκάλυψε το Forbes δημοσιεύοντας τη λίστα του συμβούλου ταξιδιών πολυτελείας OvationNetwork. Δείτε ποιο ελληνικό νησί ξεχώρισε.

Photo by David Tip on Unsplash
Photo by David Tip on Unsplash
Monopoli Team

Ποιοι είναι οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις το 2024; Το Forbes παρουσιάζει τη λίστα του συμβούλου ταξιδιών πολυτελείας OvationNetwork με τους 24 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για την επόμενη χρονιά.

«Η πρωτοφανής ζήτηση για ταξίδια που είδαμε πέρυσι συνεχίστηκε και το 2023», λέει ο Zane Bohrer, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του OvationNetwork, και προσθέτει: «Την επόμενη χρονιά, οι άνθρωποι θα αναζητούν μια βαθύτερη, πιο βιωματική σύνδεση με προορισμούς εκτός της πεπατημένης».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα από τη λίστα. Ανάμεσα στα 24 καλύτερα μέρη του κόσμου για ταξίδια το 2024 βρίσκεται και η Μήλος! Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φιγουράρει στην 13η θέση της κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μεγάλοι δημιουργοί, έντονες συγκινήσεις12.09.2018

Η Μήλος στους top προορισμούς του 2024

Γιατί να την επισκεφθείτε: Η Μήλος έχει πάνω από 70 εκπληκτικές παραλίες, μαζί με αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και γραφικά ψαροχώρια.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χιου Τζάκμαν γίνεται 55: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τη ζωή του12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b