MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τι θα γίνει με τη συναυλία του Bryan Adams στο ΟΑΚΑ;

Η διοργανώτρια εταιρεία προχώρησε σε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία του Bryan Adams στο ΟΑΚΑ.

Monopoli Team

Kανονικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Bryan Adams, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, καθώς χώρος που έχει κλειστεί για τη συναυλία είναι το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, το οποίο δεν επηρεάζεται από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα και λειτουργεί κανονικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, “η συναυλία του Bryan Adams την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς εξ αρχής έχει ορισθεί ως χώρος της συναυλίας το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ και δεν επηρεάζεται από την πρόσφατη απόφαση για το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (πρόκειται για άλλο κτήριο)”.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά το “λουκέτο” στο Ολυμπιακό Στάδιο Σπύρος Λούης, που ήρθε μετά από αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη ότι το διάσημο στέγαστρο Καλατράβα δεν είχε συντηρηθεί για δύο δεκαετίες, με αποτέλεσμα να είναι ακατάλληλο και ενδεχομένως επικίνδυνο.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τη συναυλία των Coldplay που έχει σημειώσει ένα πρωτοφανές διπλό sold out και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι – περίοδο που το ΟΑΚΑ θα παραμένει κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Bryan Adams στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη12.09.2018

Υπενθυμίζουμε ότι η ευρωπαϊκή του περιοδεία του Bryan Adams θα ξεκινήσει από την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2023 με δύο στάσεις στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ BASKETBALL ARENA και στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο PΑΟΚ SPORTS ΑRΕΝΑ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b