MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Conde Nast Traveller: 9 ελληνικά νησιά στα 20 καλύτερα της Ευρώπης

Δείτε ποια ελληνικά νησιά ξεχώρισαν στα φημισμένα βραβεία αναγνωστών Readers’ Choice Awards του Conde Nast Traveller και μπήκαν στη λίστα με τα 20 καλύτερα της Ευρώπης για το 2023.

Σαντορίνη, Photo by Raphael Lopes on Unsplash
Σαντορίνη, Photo by Raphael Lopes on Unsplash
Monopoli Team

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller δημοσίευσε τις λίστες του με τα βραβεία Readers’ Choice Awards, τα οποία αναδεικνύουν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για το 2023, βάσει ψηφοφορίας των αναγνωστών του. Οι ταξιδιώτες ψήφισαν, μεταξύ άλλων, τα αγαπημένα τους νησιά στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τους τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό και τη φιλοξενία των ντόπιων.

Η Ελλάδα έχει και αυτή τη χρονιά δυναμική παρουσία στα συγκεκριμένα βραβεία. Συγκεκριμένα, είναι η χώρα με τα περισσότερα νησιά στη λίστα με τα «20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης». Ακολουθούν τα εννέα ελληνικά νησιά που διακρίθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζάνις Τζόπλιν: Η ιέρεια της ροκ που έζησε με τους δικούς της όρους12.09.2018

Μύκονος

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller, η Μύκονος, με βαθμολογία 87.35, είναι το δεύτερο καλύτερο νησί στην Ευρώπη για το 2023. Τα αμέτρητα δαιδαλώδη σοκάκια της Χώρας όπου έχουν περπατήσει οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη, τα ηλιοβασιλέματα στη Μικρή Βενετία, το διάσημο nightlife, οι πανέμορφες παραλίες, η μαγεία της Δήλου – όλα αυτά κι άλλα πολλά κάνουν το νησί των ανέμων ακαταμάχητα γοητευτικό και αξέχαστο.

Κρήτη

Η Κρήτη βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας. Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας ξεχωρίζει για τον πολιτισμό του, τα τοπία του, την κουζίνα του και τη μυθολογική ιστορία του. Από επιβλητικές οροσειρές και φαράγγια μέχρι εντυπωσιακές παραλίες και συναρπαστικούς αρχαιολογικούς χώρους, Κρήτη έχει κάτι για όλους.

Σαντορίνη

Από τη λίστα με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης δεν θα μπορούσε να λείπει η Σαντορίνη με το υποβλητικό τοπίο και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η οποία φέτος βρέθηκε στην 7η θέση. Το Conde Nast Traveller προτείνει στους αναγνώστες του να επισκεφθούν τη Σαντορίνη εκτός καλοκαιρινής σεζόν για να απολαύσουν τις ομορφιές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLoki: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται στο Disney+12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b