MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Πλούσιο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και αυτής της εβδομάδας, με τον Ιντιάνα Τζόουνς, την τελευταία αξιομνημόνευτη ταινία του Πολάνσκι και πολλές ταινίες δράσης να ξεχωρίζουν.

Monopoli Team

#1 Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου, 26/09, 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Κέιτ Μπλάνσετ,Κάρεν Άλεν

Δύο σχεδόν δεκαετίες μετά την τελευταία του περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη, ο διάσημος αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει στην ενεργό δράση, για να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από ένα μυστηριώδες κρυστάλλινο κρανίο.

#2 Κατηγορώ (An Officer And A Spy), 25/09 21:00 στο OPEN

Δραματική ταινία, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία:Ρόμαν Πολάνσκι, Παίζουν:Ντιντιέ Σαντρέ, Χερβέ Πιερ, Εμμανουέλ Σέινερ, Λούις Γκαρέλ, Βλαντιμίρ Γιορντάνοφ, Τζην Ντουζαρντέν, Γκρέγκορι Γκαντεμπουά, Μάθιου Αμαρλιτς, Μέλβιλ Πουπόντ

Ίσως η τελευταία αξιομνημόνευτη ταινία του 90χρονου πλέον Ρόμαν Πολάνσκι, που επέστρεψε με μεγάλη αποτυχία φέτος στο Φεστιβάλ Βενετίας. Υπόθεση: Τον Νοέμβριο του 1894, ο γάλλος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται άδικα ότι είναι κατάσκοπος των γερμανών και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου. Ο συνταγματάρχης Ζορζ Πικάρ που βοήθησε στις ενέργειες για τον εντοπισμό του «προδότη Ντρέιφους» (ο οποίος ποτέ δεν παραδέχτηκε την ενοχή του) παίρνει προαγωγή για να διοικήσει τη μονάδα στρατιωτικής αντικατασκοπείας. Όταν όμως ανακαλύπτει πως τα στρατιωτικά μυστικά των γάλλων εξακολουθούν να φτάνουν στην Γερμανία αποφασίζει να ξανανοίξει την υπόθεση Ντρέιφους.

#3 Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής, 26/09, 20:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2010

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ , Ηθοποιοί: Μπεν Μπαρνς,Σκάνταρ Κέινς,Τίλντα Σουίντον

Ο Έντμουντ και η Λούσι επιστρέφουν στη Νάρνια μαζί με τον ξάδελφό τους Γιούστας, για να συναντήσουν τον πρίγκιπα Κάσπιαν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα θαλασσινή περιπέτεια, με προορισμό… τα πέρατα του κόσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα κλείνει τους λογαριασμούς του με την Άγκαθα Κρίστι12.09.2018

#4 Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission Impossible III) 26/09, 22:20 στο ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία:Τζέι Τζέι Αμπραμς, Παίζουν:Τομ Κρουζ, Λόρενς Φισμπερν, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Κέρι Ράσελ

Πρόκειται για την τρίτη και πιο δαπανηρή συνέχεια μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του κινηματογράφου. Σε αυτή την ταινία, ο Ειδικός Πράκτορας Ιθαν Χαντ έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο σκληρό και αδίστακτο “κακό”, τον έμπορο όπλων Όουεν Ντέβιαν, που, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, θα βαλθεί να εξοντώσει τον Χαντ και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

#5 Οι Μαχητές Των Δρόμων 8 (The Fate Of The Furious) 27/09, 22:30 στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι, Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις Μπρίτζες, Νάταλι Εμάνιουελ, Κερτ Ράσελ, Σκοτ Ίστγουντ, Σαρλίζ Θερόν και Έλεν Μίρεν

Ύστερα από το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), η παρέα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Οταν, όμως, η μυστηριώδης Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν) «αρπάζει» αναπάντεχα τον Ντομ από την Λέτι όλοι οι πρώην φίλοι του δυσκολεύονται να πιστέψουν αυτό που συνέβη…

#6 Εξολοθρευτής: Γένεσις 28/09, 22:45 στον ALPHA

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής και καναδικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ, Ηθοποιοί: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζέισον Κλαρκ, Εμίλια Κλαρκ, Τζέι Κόρτνεϊ

Το 2029 ο Τζον Κόνορ, ηγέτης της Αντίστασης ενάντια στις μηχανες, στέλνει τον Κάιλ Ρις πίσω στο χρόνο για να προστατεύσει τη μητέρα του Σάρα, αλλά όταν φτάνει στο 1984, τίποτα δεν θα είναι όπως το περίμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλη Καραμητσάνη, πώς μπορεί να εφαρμοστεί το “success story” του Animasyros στην Αθήνα;12.09.2018

#7 Τραγούδα! (Sing!), 29/09, 21:00 στον ANT1

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής (2016)

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς, Κριστόφ Λουρντελέ

Υπόθεση: Ο Μπάστερ Μουν, ένα χαριτωμένο κοάλα, είναι θιασάρχης ενός χρεοκοπημένου θεάτρου.Για να το σώσει από την πτώχευση χρειάζεται επειγόντως μια μεγάλη εμπορική επιτυχία και έτσι αποφασίζει να διοργανώσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού, με μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που όμως δεν έχει να δώσει!

#8 Μία Γυναίκα προχωράει μπροστά , 29/09, 22:00 στην ΕΡΤ2

Βιογραφικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2017

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Γουάιτ, Ηθοποιοί: Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Γκρέιαϊζ, Σαμ Ρόκγουελ, Λουίζα Κράους, Μπουτς Σάουθερλαντ

Ένα καθηλωτικό δράμα εποχής, με ηρωίδα μία δυναμική γυναίκα. Η Κάθριν Γουέλντον (Τζέσικα Τσαστέιν) είναι ζωγράφος πορτρέτων και είναι από το Μπρούκλιν. Στα τέλη του 19ου αιώνα, θα ταξιδέψει μέχρι την Ντακότα, για να φτιάξει το πορτρέτο του Καθιστού Ταύρου, του ιερού αρχηγού της φυλής των ινδιάνων Λακότα. Το ταξίδι αυτό θα είναι καθοριστικής σημασίας για εκείνη, μια και θα εμπλακεί στον αγώνα των Ινδιάνων για την υπεράσπιση της γης τους και των δικαιωμάτων τους.

#9 Nowhere στο Netflix

Ισπανικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Υπόθεση: Μια νεαρή έγκυος γυναίκα, η Μία, δραπετεύει από μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο, κρυμμένη σε ένα κοντέινερ πάνω σε ένα φορτηγό πλοίο. Μετά από μια σφοδρή καταιγίδα, η Μία γεννά το παιδί της χαμένη στη θάλασσα, όπου πρέπει να παλέψει για να επιβιώσει.
*Διαθέσιμη από 29 Σεπτεμβρίου. 

#10 Τα Άνθη στα Άνθη (Blossoms to Blossoms) στο Cinobo

Αν η mumblecore τριλογία «Πριν» του Λινκλέιτερ γυριζόταν στην Αθήνα, το αποτέλεσμα θα ήταν κάτι σαν το φιλμ του Γιώργου Αθανασίου που αγαπήθηκε όσο λίγα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2022 και στα φετινά θερινά.
*Στις 26 Σεπτεμβρίου στο Cinobo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Αθανασίου: “Τα Άνθη στα άνθη” είναι μια ταινία για την ανάγκη των ανθρώπων για σύνδεση12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b