MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Μπέλλος: Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν – Με έμφαση στην δραματουργία του 21ου αιώνα

Ένα πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με έργα ξένων και Ελλήνων συγγραφέων, υπόσχεται το θέατρο Μπέλλος για τη φετινή θεατρική σεζόν, που είναι και η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του.

Monopoli Team

Ένα πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπόσχεται το Θέατρο Μπέλλος για τη φετινή θεατρική σεζόν. Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες της ηλικίες, σε θεατές με επίκαιρους προβληματισμούς, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία αλλά συχνά και τη θεατρική γραφή, και φέρει ένα κοινό θεματικό άξονα για όλες τις παραστάσεις και τις δράσεις του χώρου.

Με έργα ξένων και Ελλήνων συγγραφέων, στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, το θέατρο Μπέλλος παραμένει συνεπές στους αρχικούς του στόχους: να είναι ανοιχτό σε νέες ομάδες και προτάσεις και το πρόγραμμα να σχεδιάζεται με γνώμονα έναν κοινό πεδίο ενδιαφερόντων.

Δυο παραγωγές της ομάδας The Young Quill: «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα», έργο του σύγχρονου Ρουμάνου συγγραφέα Ματέι Βίζνιεκ σε μετάφραση Έρσης Βασιλικιώτη και σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου και οι «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, σε διασκευή για παιδιά και εφήβους μετά από μία πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνικό Θέατρο 2023-2024: Όλο το ρεπερτόριο της νέας σεζόν12.09.2018

Δυο παραστάσεις της ομάδας 4frontal σε σκηνοθεσία του Θανάση Ζερίτη που αγάπησε πέρυσι το κοινό επιστρέφουν: «Μπλε Καστόρινα Παπούτσια» του Θανάση Σκρουμπέλου και «Οι αριστερόχειρες» της Νεφέλης Μαϊστράλη, που μέσα από μεγάλα ιστορικά γεγονότα περασμένων δεκαετιών αναζητούν την ταυτότητα και τη μετεξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας.

Η καινούρια παράσταση των bijoux de kant «σάμερταϊμ», σε ποιητικό κείμενο του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη, τα «Ψάρια στη Γυάλα» σε σκηνοθεσία της Μαριλένας Ρασιδάκη για το φεμινιστικό κίνημα στη δεκαετία του εβδομήντα και τη σημερινή μετεξέλιξή του σε νεοφεμινισμό και η «Μαύρη Μαγεία ή Άσε τους νεκρούς να πεθάνουν» μια σκοτεινή φάρσα για τη γενιά των millennials σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Αποσκίτη.

Επίσης, μια ακόμη παράσταση που απευθύνεται σε παιδικό κοινό από την ομάδα Contratiempo, το «Πες το Ψέματα»: ένα ζωντανό μουσικοθεατρικό παιχνίδι που δίνει απαντήσεις «στα δύσκολα» γιατί των παιδιών.

ομάδα The Young Quill

Σημείωμα της ομάδας The Young Quill

«Η χρονιά που πέρασε ήταν μία καινούργια αρχή για το Θέατρο Μπέλλος. Πέρυσι ολοκληρώσαμε την πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας του θεάτρου με επιτυχίες, λάθη και μεγάλη συλλογική προσπάθεια. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη που λάβαμε.

Τη νέα θεατρική περίοδο 2023-2024, στο Θέατρο Μπέλλος θα παρουσιαστούν έργα του 21ου αιώνα, ελληνικά και μη, με ιδιαίτερη έμφαση σε θεματικές που αφορούν την επικαιρότητα. Από την κλιματική αλλαγή, τον πόλεμο και το συλλογικό υποσυνείδητο έως τη διαμόρφωση και την εξέλιξη του φεμινισμού, την ισότητα, τις παθογένειες των σύγχρονων οικογενειών και το νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό.

Η υποστήριξη των θεατρικών και καλλιτεχνικών ομάδων παραμένει στον πυρήνα των ενδιαφερόντων μας. Επιθυμούμε την έμπρακτη υποστήριξη καλλιτεχνών που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της θεατρικής του πορείας, όπως επίσης και τη διατήρηση των σταθερών συνεργασιών με καλλιτέχνες και ομάδες που επανέρχονται στο θέατρο Μπέλλος και συνοδοιπορούν μαζί μας.

Σας περιμένουμε!

Καλή θεατρική χρονιά

Η ομάδα The Young Quill».

Ομάδα 4Frontal
«Μπλε καστόρινα παπούτσια»

Μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Θανάση Σκρουμπέλου

11 – 22 Οκτωβρίου 2023 (για 10 παραστάσεις)

Τα «Μπλε καστόρινα παπούτσια», η παράσταση της Ομάδας 4Frontal που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Θανάση Σκρουμπέλου, και αγαπήθηκε πολύ από το αθηναϊκό κοινό, θα παρουσιαστεί εκ νέου στη σκηνή του θεάτρου Μπέλλος για 10 ακόμα παραστάσεις, από 11 έως 22 Οκτωβρίου 2023. Μια παράσταση για τη ζωή και τα όνειρα των ανθρώπων που παγιδεύτηκαν στο μεταίχμιο της ιστορίας, με φόντο την Αθήνα της δεκαετίας του ΄60.

H παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Ζερίτης
Διασκευή: Νεφέλη Μαϊστράλη
Σκηνικά – κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Κινησιολογία – Χορογραφία: Κατερίνα Φώτη
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Τσιμπρικίδου
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Video promo: Θωμάς Παλυβός
Μακιγιάζ: Ρούλα Λιανού
Μουσική: Σταύρος Γιαννουλάδης, Γιάννης Λατουσάκης
Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Χάρης Κρεμμύδας, Νεφέλη Μαϊστράλη, Διονύσης Πιφέας, Πάνος Τοψίδης
Παραγωγή: 4Frontal & Artinfo
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble

bijoux de kant
«σάμερταϊμ»

του Άκη Δήμου

Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023

Ένας νεαρός ξεναγός. Μια ραδιοφωνική παραγωγός επαρχιακού σταθμού. Μια παράξενη συνάντηση στο έλεος ενός μόνιμου, ανυποχώρητου καλοκαιριού στα ερείπια ενός αρχαιολογικού χώρου κάτω από έναν φαρμακερό ήλιο. Εκείνος περιμένει να χειμωνιάσει για να δροσιστεί. Εκείνη  αδημονεί να ‘ρθει ο Νοέμβριος για να ζήσει τον έρωτα της ζωής της κάτω από τη βροχή.

Η bijoux de kant επιλέγει τον ποιητικό λόγο για να μιλήσει για το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, για όλα όσα οι αισθήσεις του σώματος έχουν αντιληφθεί από καιρό ενώ το μυαλό αργεί.

Η πρώτη παρουσίαση της παραγωγής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος 2023, του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Αρχαιολογικό χώρο Ναού Απόλλωνος στη Μητρόπολη Καρδίτσας.

Κείμενο: Άκης Δήμου
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης
Μουσική: Χαρούλα Τσαλπαρά
Σκηνικά – κοστούμια – φωτισμοί: bijoux de kant
Δραματολόγος: Ασημένια Ευθυμίου
Φωτογραφίες: Εβίτα Σκουρλέτη
Συντονισμός παραγωγής: Γιώργος Παπαδάκης
Παίζουν: η Καλλιρρόη Μυριαγκού και ο Γιάννης Τσουμαράκης.
Διάρκεια Παράστασης: 75 λεπτά

The Young Quill
«Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

 του Ματέι Βίζνιεκ

Οκτώβριος 2023 – Φεβρουάριος 2024

Μια παράσταση της ομάδας The Young Quill σε σκηνοθεσία της Αικατερίνης Παπαγεωργίου με τους: Αλέξανδρο Βάρθη, Τάσο Λέκκα, Μάνια Παπαδημητρίου, Δημήτρη Πετρόπουλο, Ελίζα Σκολίδη. 

Με αφορμή τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, μέσα από μία «οικογενειακή τραγωδία» προκύπτει η αφήγηση μιας πολεμικής φρικωδίας ολόκληρου του 20ού αιώνα. Ο συγγραφέας συνθέτοντας το κείμενο του στις αρχές του 2000 διερωτάται με σαφήνεια, τι θεωρούμε «πρόοδο» τον 21ο αιώνα,  ερχόμενοι από όλους τους πολέμους, τις βιαιοπραγίες και τους ξεριζωμούς που στιγμάτισαν τον 20ό και διαδραματίστηκαν στο βωμό της προόδου και του κέρδους. Σήμερα, ασχολούμενοι με το έργο αυτό είκοσι χρόνια αφότου γράφτηκε, επικαιροποιούμε το ερώτημα αναρωτώμενοι αν η «πρόοδος» είναι τελικά η αξία που πρέπει να καθορίζει την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, ακόμα και τον ίδιο τον άνθρωπο. Ακροβατώντας μεταξύ ενός ρεαλιστικού και υπερρεαλιστικού πλαισίου – που πλέον είναι όλα φάλτσα – ο Ματέι Βίζνιεκ δίνει χώρο στον θεατή να αναμετρηθεί με τη σκληρότητα του ανθρώπου, την απολυτότητα των κοινωνικών δομών και τον καιροσκοπισμό της πολιτικής.

Κείμενο: Ματέι Βίζνιεκ
Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη
Σκηνοθεσία: Αικατερίνη Παπαγεωργίου
Σκηνικά: Μυρτώ Σταμπούλου
Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα
Πρωτότυπη μουσική: Μαρίνα Χρονοπούλου
Χορογραφίες: Χρυσηίς Λιατζιβίρη
Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωστής Μουσικός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλεξάνδρα Μαρτίνη
Παίζουν (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Βάρθης, Τάσος Λέκκας, Μάνια Παπαδημητρίου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ελίζα Σκολίδη
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Γραφιστική επεξεργασία: Indigo Creative
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble
Διεύθυνση παραγωγής: Φάνης Μιλλεούνης
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 18:00

Ομάδα 4frontal
«Αριστερόχειρες»

της Νεφέλης Μαϊστράλη

Νοέμβριος 2023 – Ιανουάριος 2024
3ος χρόνος

Οι «Αριστερόχειρες» είναι ένα έργο ανθρωποκεντρικό και βαθιά αλληγορικό. Βασισμένο σε αληθινά ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα την περίοδο του Ελληνικού Εμφυλίου, διαπραγματεύεται την έννοια της συλλογικής μνήμης ενός λαού που αρνείται να κοιτάξει κατάματα το παρελθόν του και επιμένει να επαναλαμβάνει τα λάθη του. Με αφορμή τα Ιδρύματα που ίδρυσε η Βασίλισσα Φρειδερίκη προκειμένου να κερδίσει έδαφος έναντι των αντιπάλων της και να ενισχύσει την επιρροή της στην διακυβέρνηση της χώρας, έρχονται στο φως ιστορίες παιδιών που γεννήθηκαν μέσα στην αιματηρή εμφυλιακή σύρραξη και εργαλειοποιήθηκαν στα χέρια της επικρατούσας εξουσίας.

Η παράσταση επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και παρουσιάστηκε την σεζόν 2021-2022 στη σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά,την επόμενη σεζόν 2022-2023 στο θέατρο Μπέλλος και επιστρέφει για 3η χρονιά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Ζερίτης
Σκηνικά-Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Επιμέλεια κίνησης: Κατερίνα Φώτη
Φωτισμοί:Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Τσιμπρικίδου
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Trailer: Αποστόλης Κουτσιανικούλης blaec cinematography
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble
Παίζουν: Ελένη Βλάχου, Τάσος Δημητρόπουλος, Χάρης Κρεμμύδας, Νεφέλη Μαϊστράλη, Πάνος Τοψίδης
Ακούγεται ο Σταύρος Γιαννουλάδης και η Ευαγγελία Καρακατσάνη.
Από Τετάρτη 1/11/2023
Τετάρτη στις 20.00, Σάββατο στις 18.00, Κυριακή στις 21.00
Διάρκεια παράστασης 100′

«Ψάρια στη Γυάλα»

Βασισμένο στο θεατρικό έργο «Dusa, Fish, Stas and Vi» της Pam Gems

Δεκέμβριος 2023 – Φεβρουάριος 2024

Λονδίνο, 1975. Τέσσερις νέες γυναίκες, όλες κάτω των τριάντα, συμβιώνουν σ’ ένα διαμέρισμα. Η κάθε μία προέρχεται από διαφορετικό κοινωνικό και οικονομικό στρώμα, αλλά όλες τους αποκτούν ένα είδος κοινής και μοιραίας σχέσης με τον χώρο στον οποίο συν-υπάρχουν.

Το έργο «Dusa, Fish, Stas and Vi» ήταν το πρώτο φεμινιστικό θεατρικό έργο που κατάφερε να ανέβει με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στο West End του Λονδίνου. Είχε πρωτοανέβει με τον τίτλο «Dead Fish» στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 1977. Εμβληματικό για την εποχή του, αποτελεί ντοκουμέντο της φεμινιστικής γραφής του  ́70. Με το έργο αυτό η Pam Gems αναδεικνύεται στην Αγγλία ως η κατεξοχήν φεμινίστρια θεατρική συγγραφέας της γενιάς της.

Μετάφραση: Μαριλένα Ρασιδάκη
Σκηνοθεσία: Μαριλένα Ρασιδάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρίνα Νικητοπούλου
Φωτισμοί: Μαριέττα Παυλάκη
Επιμέλεια κίνησης: Ίρις Νικολάου
Παίζουν: Αιμιλία Κεφαλά, Φανή Κωστελίδου, Ειρήνη Μπαζάνη, Μαρίνα Νικητοπούλου

«Μαύρη Μαγεία ή Άσε τους νεκρούς να πεθάνουν»

του Γιάννη Αποσκίτη

Φεβρουάριος – Μάρτιος 2024

Πόσο ακραίος μπορεί να γίνει ένας απελπισμένος δημοσιογράφος για να βγάλει μια «καυτή» είδηση; Ποια είναι τα περιεχόμενα του καθαριστικού «Νιγκλέρ»; Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει η παράλληλη κατανάλωση Aμφεταμινών και LSD στον οργανισμό ενός ανθρώπου; Πώς και γιατί πέθανε η μητέρα του Κωνσταντίνου Χελιδόνη, υπαλλήλου ασφαλείας σούπερ μάρκετ και πρώην παιδιού σταρ στην επιτυχημένη οικογενειακή σειρά των 90s «Οικογένεια να σου κάτσει»; Υπάρχει τρόπος να ξεφύγει κανείς από τα συμπλέγματα και τις ενοχές που του δημιουργεί η αθάνατη σκληροπυρηνική ελληνική οικογένεια; Και το σημαντικότερο: τι γνωρίζετε για το «Μαύρο Βιβλίο των Πεθαμένων Νεκρών»;

Μια σκοτεινή φάρσα που προσπαθεί να αφηγηθεί με γκροτέσκα τραγικότητα, 90s cultιλα και μυστικιστικές αναφορές την κουρασμένη, απογοητευμένη και ευνουχισμένη γενιά των millenials.

Σκηνοθεσία – Κείμενο: Γιάννης Αποσκίτης
Συνεργάτης Δραματουργός: Πέτρος Καλφαμανώλης
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Νεκροτσουλήθρα
Κοστούμια: Όλγα Ευαγγελίδου
Κίνηση – Χορογραφία: Πωλίνα Ευαγγέλου
Σκηνογραφία: Νίκος Κατσαμπάνης, Καλύδημη Μούρτζη
Σχεδιασμός φωτισμού: Σωτήρης Ρουμελιώτης
Παίζουν οι: Νίκος Γιαλελής, Γιώργος Κατσής, Ελένη Κουλογιαννη, Κωνσταντίνος Πλεμμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ εξωστρέφεια της Στέγης συνεχίζεται: 6 παραγωγές που ταξιδεύουν τώρα στην Ευρώπη12.09.2018

Παιδική σκηνή

«Νεφέλες»

του Αριστοφάνη

«Νεφέλες» μια παράσταση για παιδιά και γονείς από την ομάδα The Young Quill, που μετέφερε και διασκεύασε τον Αριστοφάνη σε «γλώσσα» για τα παιδιά των millennials.

Μπορούν οι «Νεφέλες» του 2023 να χρωστάνε ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ; Μπορεί ο Στρεψιάδης να πέφτει σε κατάθλιψη; Ο Φειδιππίδης είναι εθισμένος στα σόσιαλ; Παραμένει ο Σωκράτης ο πιο σοβαρός μας δάσκαλος που είναι και εναλλακτικός και προχώ;

Οι Νεφέλες αλλιώς, για ηλικίες από 6 έως 106 ετών.

Η ομάδα The Young Quill, μας θυμίζει πως ότι είναι κλασικό, είναι και διαχρονικό όσοι αιώνες κι αν περάσουν… Μια διαφορετική ανάγνωση, μια σημερινή προσέγγιση για την παιδεία, τη διπλωματία, την απάτη, το δίκαιο και το άδικο.

Μετάφραση: Κωνσταντίνος Ζωγράφος
Μεταφορά και Διασκευή: Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Αικατερίνη Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία: Αικατερίνη Παπαγεωργίου
Σκηνικά: Η ομάδα The Young Quill
Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα
Σύνθεση Μουσικής: Σίσσυ Βλαχογιάννη
Χορογραφίες: Χρυσηίς Λιατζιβίρη
Φωτισμοί: Κωστής Μουσικός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Λεωνίδα
Βοηθός Ενδυματολόγου: Ίρις Μυρσίνη Σιδέρη
Παίζουν (αλφαβητικά): Στρεψιάδης: Νίκος Γιαλελής, Σωκράτης: Τρύφωνας Ζάχαρης, Νεφέλη Β: Στεφανία Ζώρα, Νεφέλη Α: Αφροδίτη Κατσαρού, Φειδιππίδης: Γιώργος Κουμούτσος, Εμπεδοκλής: Γιώργος Μαρτίνος , Μαθητής του Σωκράτη: Μιχάλης Κατσούδας
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Γραφιστική επεξεργασία: Indigo Creative
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble
Διεύθυνση Παραγωγής: Φάνης Μιλλεούνης
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή πρωί στις 12:00 και τις καθημερινές για σχολεία
Η παράσταση παρουσιάζεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. 

«Πες το Ψέματα..»

από την Ομάδα Contratiempo

Αν η αλήθεια χανόταν… τι θα γινόταν στον κόσμο; Πώς θα ήταν ένας κόσμος που εκείνη δεν θα υπήρχε; Τελικά μέσω του ψέματος μπορούμε να την ανακαλύψουμε, να αναγνωρίσουμε την αξία της και να μάθουμε σπουδαία πράγματα για αυτήν; Αν ναι με ποιόν τρόπο;

Η ομάδα ContraTiempo παρουσιάζει την παράσταση «Πες το Ψέματα.. ». Μια παρέα κεφάτων καλλιτεχνών με μία ομάδα εξαιρετικών συντελεστών, πληθώρα μουσικών οργάνων, χορού και πολυφωνικών σχημάτων, δημιουργεί ένα σύγχρονο διαδραστικό μουσικοθεατρικό παραμύθι που σκοπεύει να δώσει ώριμες απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα. Από 4 Νοεμβρίου 2023 έως 28 Απριλίου 2024 στο Θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Αντωνόπουλος
Πρωτότυπη μουσική: Θωμά Θάνος, Γιώργος Αντωνόπουλος (ομάδα Contratiempo)
Κίνηση: Άννα Ανουσάκη
Κοστούμια: Πάνος Θάνος
Βοηθός σκηνοθέτη: Πηνελόπη Σαραφίδη
Σκηνικά: Ομάδα Contratiempo
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτόπουλου | Art Ensemble
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Θωμάς Θάνος (Αγόρι / Μουσικός ταξιδευτής του χρόνου), Γαβριέλα Αντωνοπούλου ( Κορίτσι / Μουσικός ταξιδευτής του χρόνου), Βαγγέλης Ραφαήλ Καλλίτσογλου (Φυτό), Ντίνος Ψυχογιός (Λιοντάρι), Νατάσα Παντερμαλή (ΨΕΎΤΑΤΩΡ), μουσικός επί σκηνής:  Μάνος Βλάχος
Παραστάσεις:
Από 4 Νοεμβρίου 2023 έως 28 Απριλίου 2024, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο «Μπέλλος»: Κέκροπος 1, Πλάκα – Ακρόπολη
Πληροφορίες: 210 3229889 & 6948230899 & 6979111413
https://theatrompellos.gr
https://www.facebook.com/theatrompellos/
https://www.instagram.com/theatrompellos/

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b