MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Alex Sid & Quasamodo μάς ταξιδεύουν στο καλοκαίρι του ’69 με το soundtrack της σειράς «Η Παραλία»

«Η Παραλία», η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές κι ένα από τα highlights της είναι το τραγούδι στους τίτλους αρχής.

Monopoli Team

You sail and I wake up alone
Together, me and my shadow
You dance and I follow alone
Your steps are leading me higher
Remember the distant fire.

Ένα τραγούδι, είναι ένα μικρό ταξίδι, μια βόλτα σε τοπία εσωτερικά ή πραγματικά. Όπως το Blazing, που ήρθε για να σε παρασύρει σε μία παραλία, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 καθημερινά. Αρκεί να κλείσεις τα μάτια ακούγοντας το και να βρεθείς σε εκείνη την παραλία του 1969, στο ειδυλλιακό τοπίο στα Μάταλα της Κρήτης, στο vintage αυτοκίνητο του πατέρα της Υπατίας, στο φορτωμένο με τα σακίδια των χίπις λεωφορείο, στο πιο ανεξερεύνητο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών.

«Η Παραλία», η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές και ένα από τα highlights της είναι το τραγούδι στους τίτλους αρχής. Η γνώριμη φωνή του Alex Sid («Άγριες Μέλισσες») τραγουδά το Blazing, που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Δημήτρη Νάσιο (aka Quasamodo) στην εκτέλεση των Man Called Shadow.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Παραλία: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ – και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα12.09.2018

Μια δουλειά συλλογική, ένα κέντημα συναισθημάτων που ξεκίνησε από το video που έστειλε στον Alex και τον Quasamodo ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος. Δεν χρειάστηκε πολύ για να μεταφερθεί η εικόνα στις νότες ενός πιάνου από τον Δημήτρη Νάσιο και να τραγουδήσει τη μελωδία ο Αlex Sid. Το τραγούδι ξεκίνησε να λέει την ιστορία του, ο Alex βρήκε την έμπνευση στα Mάταλα και εμείς αναζητούμε τη δική μας Παραλία…

Το Blazing όπως και όλα τα τραγούδια του soundtrack των Man Called Shadow για τη σειρά «Η Παραλία» που προβάλλεται στην ΕΡΤ1 θα είναι διαθέσιμο σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ παραλία: Διθυραμβικά τα σχόλια για την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Blazing
Alex Sid & Quasamodo
από το soundtrack της σειράς «Η Παραλία»

Apple Music
YouTube

Music: Quasamodo & Alex Sid
Lyrics: Alex Sid, Quasamodo, Anna Rogakou
Lead Vocals: Alex Sid
Backing Vocals: Thalia Palivida
Bass, Stage EP, Organ & Piano: Quasamodo
Acoustic guitar: Alex Sid Guitar: Leo Tasios
Produced by Quasamodo & Alex Sid
MIxed and mastered by Quasamodo & Mampre Kasardjian

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b